Tekerlekli Sandalye Çeşitleri ve Bağış

Tekerlekli Sandalye Çeşitleri ve Bağış
Tekerlekli sandalye çeşitleri günümüzde oldukça geniştir ve dünyada pek çok kişi tarafından kullanılır.

Tekerlekli sandalye çeşitleri günümüzde oldukça geniştir ve dünyada pek çok kişi tarafından kullanılır. Bu modeller genel hatları ile manuel, aktif ve akülü şekilde farklılık gösterir. Her biri yürüme problemi olan kişiler tarafından kullanılabilir.

Ancak bir tekerlekli sandalye almadan önce hangisinin ne gibi özelliklere sahip olduğu bilinmek istenir. Eğer akülü modelleri inceliyorsanız, bunlar sahip olduğu aküler sayesinde daha kolay bir şekilde, joystick kullanılarak hareket ettirilebilir.

Bu bakımdan akülü modeller, hareket etmeyi daha kolay hale getirir. Günümüzde bu kapsamda çok sayıda firma vardır:

  1. Römer
  2. Meyra
  3. Comfort Plus
  4. LEO
  5. Ottobock
  6. Wollex

Firmamız, akülü tekerlekli sandalye kapsamında size farklı markaların ürünlerini sunmaktadır.

Akülü Sandalye Modelleri

Akülü sandalyeler, günümüzde oldukça geniş bir kategoriye sahiptir, çünkü her insanın ihtiyacı ve isteği farklılık gösterebilir. Genel olarak sahip olduğu menziller şu şekildedir:

  1. 30 km
  2. 20 km
  3. 15 km
  4. 40 km
  5. 35 km
  6. 25 km
  7. 45 km
  8. 50 km
  9. 24 km

Bunun yanı sıra hızları da farklılık gösterir. Bu nedenle akülü tekerlekli sandalye almak istiyorsanız, buna da dikkat etmeniz gerekir:

  1. 6 km/s
  2. 8 km/s
  3. 10 km/s
  4. 12 km/s
  5. 14 km/s
  6. 9 km/s
  7. 16 km/s

Akülü sandalyeler farklı kişilerin isteklerini ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere imal edildiği için kendi içerisinde büyük bir farklılığa sahiptir. Bu nedenle her birini incelemek, aralarından sizin için en uygunlarına karar vermek önerilir.

Tekerlekli Sandalye Bağış

Tekerlekli sandalyeler için çok sayıda devlet yardımı vardır. Belirli oranlarda devlet desteği yer almaktadır. Ayrıca bağış gerçekleştiren farklı yerler de vardır. Müge Anlı tekerlekli sandalye bağışı bunlardan bir tanesidir.

Eğer kendiniz ya da bir tanıdığınız için tekerlekli sandalye almak istiyorsanız, firmamız farklı markaların tekerlekli sandalyelerini size sunar. Her birini özel şekilde inceleyebilir, içlerinden sizin için en uygun olanlara karar verebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.