Doğru Bikini Seçimi Nasıl Yapılır?

Doğru Bikini Seçimi Nasıl Yapılır?

Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte her kadın yeni sezon plaj giysilerini araştırmaya başlıyor. Kadınların plaj giysilerinde de en az günlük giyimleri kadar titiz davranması gerekiyor. Doğru renk ve beden seçimi ile plaj modasında da stilin sergilemek isteyen kadınlar, daima şıklık ve konfora önem veriyor. Her kadının vücut şekli birbirinden farklıdır. Dolayısı ile bikini seçimleri de birbirinden farklı oluyor. Doğru bikini seçiminde önceliğiniz daima vücut ölçülerine uygun seçimler yapmak olmalıdır.

Toparlayıcı bikini, üçgen ya da destekli modeller kadınların daha şık ve konforlu bir görünüm elde etmeleri için tasarlanan bikini seçenekleridir. Tek renk modeller göbek bölgesindeki fazlalıklardan rahatsız olan kadınlar için ideal bir seçimken, yüksek bel modeller de göbek bölgesini çok iyi toparlar. Büyük göğüslere sahip kadınların genellikle kalın askılı ve balenli modelleri tercih etmesi çok daha uygundur.

Küçük göğüslü kadınların seçimi ise üçgen, balensiz, destekli bikini modellerinden yana olmalıdır. Küçük göğüslü kadınların renk seçimleri ise daha çok canlı renkler ve desenli modellerden yanadır. Geniş omuzlu kadınlar, düz renklere daha çok yönelmelidir. Geniş basenli kadınlar ise alt kısmı düz renge sahip olan bikiniler içinden seçim yapabilir. Kadın bikini modelleri, kadınların plaj modasından beklentileri göz önünde bulundurularak tasarlanan modellerden oluşur.

Vücut Tipine Uygun Bikini Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Bikinin seçiminde en önemli konu vücut ölçülerine uygun seçimler yapmaktır. Vücut tipinize uygun bir bikini seçimi ile hem dilediğiniz bölgeyi kamufle edebilirsiniz hem de istediğiniz görünümü elde edersiniz. Üçgen bikini, balenli, destekli, etekli, şortlu, yüksek bel gibi birçok vücut tipine uygun bikini seçenekleri vardır.

Etekli Bikini

Birçok kadının tercihi olan etekli bikini, alt parçasına kalçayı örten etek görünümünde kumaşlar eklenen bikini modelidir. Geniş kalçalara sahip kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilir.

Toparlayıcı Bikini

Göbek bölgesindeki fazlalıklardan rahatsız olan kadınlar tarafından tercih edilen toparlayıcı bikini modelleri, vücudu tam olarak sarar.

Üçgen Bikini

Her dönem yaz plaj giyiminde farklı renk ve desenleri ile yer alan üçgen bikini modelleri, göğsü küçük olan kadınlar için ideal bir seçimdir.

Destekli Bikini

Göğsü küçük olan kadınların seçimi olan bir başka model de destekli bikini modelleridir. Bu bikini modelleri son yılların en gözde modelleri arasında sıralanabilir. Göğüs dekoltesinden hoşlanan kadınlar yaz koleksiyonu içine mutlaka bu modelleri ekliyor.

Şortlu Bikini

Şortlu bikini, özellikle basen bölgesindeki fazlalıklardan şikayetçi olan kadınlar için hem şık hem de konforlu bir alternatiftir.

Sıraladığımız tüm bikini modelleri ve çok daha fazlası için Ayyıldız kataloğuna mutlaka göz gezdirin! Renk ve desen çeşitliliği ile sengin bir bikini koleksiyonu sunan Ayyıldız, plaj modasında son trendlere uygun seçimler yapmanızı sağlıyor. Siz de şık ve konforlu bikiniler içinden seçim yapmak için acele edin!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.