Zengin İçerikli Propolis Damla

Zengin İçerikli Propolis Damla

Zengin ve besleyici özelliği ile propolis damla veya macun gibi farklı formlarla sunuluyor. Doğal haliyle reçineye benzeyen propolis arıların doğada çiçek ve ağaçlardan topladıkları özlerin işlenmesi sonucu ortaya çıkar. Arı sütü ile karıştırılmaması gereken bir üründür. Antioksidan özelliği ile bilinen propolis işlenerek farklı formlarda satılır.

Sıvı olarak tüketilebileceği gibi macun kıvamında da kullanılabilir. Yaşam kalitenizi artırmak ve bazı hastalıkların tedavisinde yardımcı iyileştirme özelliği ile kullanmak için propolis damla deneyebilirsiniz. Yediğiniz yiyecekler veya içtiğiniz içeceklerin üzerine damlatarak kolayca tüketmek mümkündür. Bütçe dostu fiyatlarla ister macun ister damla olarak propolis alabilir sevdiklerinizin ve kendi yaşamınızın kalitesini artırabilirsiniz.

Propolis Kullanımı

Birçok hastalığa iyi gelen ve vücut direncini artıran propolis sıvı, ekstrakt ve macun şeklinde satışa sunuluyor. Birçok farklı işlemden geçirilse de doğallığını koruyan bir ürün olan propolis insan sağlığı üzerinde oldukça olumlu etkilere sahiptir. Krem halinde de kullanılabilen propolis özellikle boğaz ve diş enfeksiyonuna iyi gelmektedir.

Ağız yaralarına ve enfeksiyonlara da iyi gelen propolis damla, ekstrakt ve macun olarak satın almak için en doğru adres https://www.arifoglu.com/propolis sitesidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.