Tech Masters Nedir?

Tech Masters Nedir?

Tech Masters programı,teknoloji alanına ilgi duyan ve teknoloji alanında kariyerini şekillendirmek isteyen kişilerin Zoom üzerinden uygulamalı, online ve tamamen ücretsiz bir şekilde kendilerini geliştirebilecekleri bir eğitim programıdır. Bu ücretsiz eğitimi mezun olan ya da mezun olmayan, ancak kendisini teknoloji alanında geliştirmek isteyen herkes alabilmektedir. Tech masters programı yaklaşık olarak 4 ile 8 hafta aralığında sürmektedir. Bu haftalar 30 ile 60 saat aralığında derse tekabul etmektedir. Tech masters bootcamp programı ile kişiler istedikleri ve ilgi duydukları alanı seçerek, alanında uzman ve deneyimi olan eğitmenlerden gerekli eğitimleri almaktadırlar. Çeşitli teknoloji programları arasından kişiler ilgi duydukları alanlar arasından tech masters programı adresini ziyaret ederek maksimum 3 alan seçebilirler.

Tech Masters Programına Kimler Katılabilir?

Tech masters programına çeşitli mesleklerden mezun olan kişiler de katılım sağlayabilirler. Kişilerin ilgi alanlarına göre teknolojik alanda eğitim almak Tech Masters bootcamp program ile mümkündür. Bu programa teknoloji alanında kariyer planlayan, kendini geliştirmek isteyen ve tam zamanlı işte halihazırda çalışmayan kişiler katılabilir. Aynı zamanda güncel teknolojiler konusunda ilgisi ya da merakı olan kişiler için bu program gelişim odaklıdır. Tech masters programı online ve ücretsiz bir eğitim olduğu için kişilerin vakitlerini verimli bir şekilde geçirmelerine katkı sağlar. Alınan Tech masters eğitim programı sonucunda sene içerisinde mezun olmak ve kısa süre içerisinde iş hayatına girebilecek kadar bilgi ve donanıma sahip olmak mümkündür.

Tech Masters Programının Avantajları

Tech masters programı teknoloji, yazılım teknolojileri, ürün yönetimi ve veri bilimi gibi alanlara ilgi duyan kişiler için ücretsiz, online ve uygulamalı olarak zoom üzerinden gerçekleştirilen bir programdır. Programı tamamlayan kişiler program sonunda sertifika almaktadırlar. Ve alınan sertifika sayesinde kişilerin iş bulma imkanı daha kolay olmaktadır. Tech masters teknoloji bootcamp programı ile kullanıcılar ilgi duyduları alanlarda eğitimler maksimum 3 farklı alan olmak üzere çeşitli eğitimler alarak kişisel kariyerlerine katkıda bulunurlar. Kişiler aldıkları eğitime düzenli katılmaları sonucunda alacakları katılım belgelerini özgeçmişlerine ekleyerek istedikleri ve hayalini kurdukları iş imkanına bir adım daha yaklaşacaklardır. Bu imkanlara sahip olmak isteyenler techcareer tech masters programı adresini ziyaret edebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.