Özbek şarkıcı Shohruhxon hakkında: "Zombi" düğünde gelini çaldı...

Özbek şarkıcı Shohruhxon hakkında: "Zombi" düğünde gelini çaldı...
Sanatçı, "Oy Jamal" (Ay) adlı müzik bestesi için hazırladığı yeni klibiyle hayranlarını şaşırttı.

Geçtiğimiz günlerde Özbek oyuncu ve şarkıcı Asal Shodiyeva, uzun süredir ilk kez eşi Özbek pop şarkıcısı Shohruhxon'ın klibinde görüneceğini duyurdu. Sanatçı, "Oy Jamal" (Ay) adlı müzik bestesi için hazırladığı yeni klibiyle hayranlarını şaşırttı.

Gerçek şu ki, pop şarkıcısı ve aktör Özbekistan'da ilk kez aynı konuda bir klip hazırladı. Senaryoya göre karanlık bir gecede dolunay gören bir adam, sanatçı konuğu olarak arkadaşlarıyla bir düğüne gider. Oyuncunun büyük bir hayranı olan gelin, ücreti 5 kat artırmayı teklif eder. Ancak Shohruhxon bayrama geldiğinde kendisini geleneksel bir Özbek düğününde değil, karanlık dünyanın tüm özelliklerini taşıyan bir "Zombi" düğününde görür.

Şarkıcı sonunda bir zombiye dönüşür ve gelini çalar. Bu arada, sosyal ağ kullanıcıları, klibin çok ilginç olduğunu ve yerel şov dünyasının yıldızlarından hiç kimsenin bu tür içeriği henüz yönetmediğini belirtti.

Ayrıca Özbekistan'da gençlerin favori şarkıcısı, Özbek pop müziğinin parlak yıldızı ve binlerce hayranı olan Shohruhxon, 25 Şubat'ta Dubai'de "Ey Yor" adlı solo konser programını sunuyor.

 

Samsung telefonlara nasıl format atılır başlıklı yazı ilginizi çekebilir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.