2023 Oda Kapı Modelleri

2023 Oda Kapı Modelleri

Yaşam alanlarının birbirinden ayrılması konusunda çok önemli bir yere sahip olan oda kapıları kaliteli modeller olarak üretilmektedir. Farklı ve kaliteli malzemelerden üretilen bu kapıların evlerde yoğun olarak kullanılması söz konusu olmaktadır. Torun Kapı tarafından üretimi yapılan oda kapılarının stil ve tasarımı da firmaya ait bulunmaktadır. Uzun yıllar kullanılmak üzere tasarımları yapılan bu kapıların seçiminde evinizin yapısına uygun modelleri seçebilirsiniz.

Aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli modeller, malzemeler ve kaplamalar ile her stile ve bütçeye uygun bir kapı bulunmaktadır. Oda kapıları genellikle evin tarzına uygun olarak tasarlanmaktadır. Torun Kapı tarafından çok çeşitli kaplamalarla kapı seçenekleri sunulmaktadır. Oda kapıları alanında yapılan çalışmalara bakıldığında bu kapıların kullanılan malzemeye göre, üzerindeki süslemelere göre ve cam kullanılıp kullanılmamasına göre farklı şekillerde sunulduğu görülmektedir. Evinizin yapısına ve tarzına göre bu modeller arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Oda Kapısı Modelleri

Farklı malzeme ile üretimi yapılan oda kapılarında Torun Kapı olarak temelde lake ve membran kullanılmaktadır. Bu malzemelerle ortaya konulan kapı modelleri çok şık tasarımlardır. Evinizin içindeki havayı değiştirecek kapı modelleri için buradaki modelleri inceleyerek seçiminizi yapabilirsiniz. Oda kapısı kullanılacağı odalara uygun şekilde üretilmektedir. Yani çocuk odası için farklı, yatak odası, salon, mutfak için farklı tasarımlar yapılması söz konusu olmaktadır. Bu kapılar isteğe bağlı olarak hazırlanmaktadır. Seçeceğiniz model ve renkte hazırlanan kapılar istediğiniz zaman monte edilmek üzere evinize getirilecektir. Torun Kapı, kapıların tasarımı ve üretimi aşamalarında en kaliteli hizmetleri sunmak üzere sizlerle birlikte bulunuyor.

Lake Kapı Modelleri

Lake kapılar, kapı yüzeyine uygulanan akrilik boyalarla yapılan kapılardır. Renk yelpazesi çok geniştir. Kendine has tasarımı ve yüksek kalitesi ile lake kapı modelleri, klasik iç mekanlarda mükemmel görünmektedir. Bu kapılar yüksek kaliteli MDF levha üzerine birinci kalite boya, vernik ve lake tabakası ile üretilmektedir. Yüksek kaliteli olmasının yanında parlak ve pürüzsüz yapısı ile dikkatleri çekmektedir.

Lake kapıların çok şık bir görünümünün yanında temizlik konusunda da kolaylık sağlaması söz konusu olmaktadır. Modern bir görüntüye sahip olan iç kapı modelleri arasında lake kapı modelleri çok fazla kullanılmaktadır. Bu kapılar ışığı yansıtmaları sebebiyle iç mekanda aydınlık bir ortamın oluşmasına da yardımcı olmaktadır. Torun Kapı tarafından sunulan lake kapı modellerini incelediğinizde evinizin yapısına ve ortamına uygun lake kapılara ulaşabilirsiniz.

Lake Kapı Tasarımları

Kaliteli ve bir o kadar da modern tasarımlar olarak karşımıza çıkan lake kapı modelleri evlerine biraz stil katmak isteyenler için harika bir seçenek olarak görülmektedir. Bu kapılar, çok daha parlak görünmeleri için cila ile kaplanmış yüksek kaliteli ahşaptan yapılmıştır. Torun Kapı tarafından sunulan lake kapılar çok özel işlemeli tasarımlar olarak kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Hem estetik görünen hem de kaliteli olan bu kapılar evlerin en özel parçaları olmaya devam etmektedir.

Lake kapı modelleri günümüzde teknoloji destekli olarak üretilmektedir. Torun Kapı tarafından üretilen kapılar bambu pvc kaplamalı olarak tasarlanmaktadır. Bu kapıların yapımında CNC destekli üretim yapılmaktadır. Kapılar özel lake boya ile boyanarak kullanıma hazır hale gelmektedir.

Membran Kapı

Evinizin içinde kullanacağınız kapıyı seçmek oldukça zor bir karar olarak görülmektedir. İç kapı olarak Torun Kapı sizlere çok kaliteli ve gösterişli kapı modelleri sunmaktadır. İsteğe uygun şekilde yapılan tasarımlarla evinizin havasını değiştirecek olan kapılara ulaşabilirsiniz. İç kapı seçenekleri incelendiğinde lake kapılar ve membran kapıların çok yoğun olarak tercih edildiğini görebilirsiniz. Bu kapılar içerisinde membran kapı modellerinin seçilmesi ile evinizde dayanıklı ve bir o kadar da şık kapılara ulaşmış olursunuz.

Membran kapılar, onları çok hafif ama yine de darbelere dayanacak kadar dayanıklı kılan bir dış polietilen köpük tabakasına sahiptir. Membran kapılar farklı renklerde üretilmektedir. Ekonomik ve dayanıklı bir kapıya ihtiyacınız varsa, plastik bir membran kapı mükemmel bir çözüm olarak sizlere sunulacaktır. Böyle bir kapı size uzun yıllar kullanmanız için uygun bir seçenek olacaktır.

Torun Kapı’da Kaliteli Membran Kapılar

Torun Kapı tarafından sunulan iç kapı ihtiyacınızı gidermek üzere tasarlanmış özel kapılardır. Bu kapıları istediğiniz farklı özellikler olarak yeniden tasarlayarak yaptırabilirsiniz. Genel özellikler aynı kalan bu kapıların görünüşleri çok süslü ve şık olabilmektedir. Dayanıklı ve estetik özelliklere sahip membran kapı modellerini Torun Kapı güvencesi ile satın alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.