Muhammad Ali Navruzov - 23tv kanalıyla bağlantısı nedir?

Muhammad Ali Navruzov - 23tv kanalıyla bağlantısı nedir?
"23 TV" kanalı bu günlerde popülerlik kazanıyor ve izleyicilerin ilgisini çekiyor. Ayrıca "bu kanal Muhammad Ali Navruzov'a aittir" söylemi de arttı.

"23 TV" kanalı bu günlerde popülerlik kazanıyor ve izleyicilerin ilgisini çekiyor. Ayrıca "bu kanal Muhammad Ali Navruzov'a aittir" söylemi de arttı. Peki "23 TV" nasıl bir kanal ve oyuncu, şarkıcı ve yönetmen Muhammad Ali Navruzov'un bununla ilişkisi nedir?

"23 TV" aslında kurucusu aktör, şarkıcı ve yönetmen Muhammad Ali Navruzov olan bir mobil uygulamadır. Kanalın yönetiminden sorumludur ve 2020'den beri ekibiyle birlikte bu mobil uygulama üzerinde çalışmaktadır. "23 TV" mobil uygulaması, hem izleyiciler hem de yaratıcı gençler için sınırsız fırsatlar demektir. İçinde izleyiciler en sevdikleri Özbek ve yabancı yıldızları, röportajları, talk show'ları, Özbekçe filmleri ve prömiyerleri izleyebilirler.

En sevdikleri şarkıların ve müzik videolarının prömiyerlerinden çocuklar için çizgi filmlere kadar her şeyi kolayca bulup izleyebilirler. Özbekistan'ın en ünlü sanatçılarının, en iyi film ve dizilerinin katılımıyla "canlı" konser sevenler, "23 TV" mobil uygulamasına kolayca dönebilir. Ayrıca aynı zamanda birçok izleyici tarafından sevilen Türk dizileri sadece "23 TV" mobil uygulaması üzerinden reklamsız ve kesintisiz olarak kolayca izlenebilmektedir. "23 TV" mobil uygulaması App Store, Android ve Smart TV'den kolayca indirilebilir. "23 TV" yöneticileri genç yaratıcılara, özellikle medya alanında çeşitli yönlerden yaratıcı sahiplere, yani şarkıcılara ve yönetmenlere yardımcı olur ve büyük fırsatlar yaratır. Oyuncu, şarkıcı ve yönetmen Muhammad Ali Navruzov, kanalın kurucusu olarak "23 TV"nin gelişimi için özenle araştırıyor ve çalışıyor.

Bu kanal, yani "23 TV" benzersiz bir etikettir, diyor Muhammad Ali Navruzov'un kendisi. Burada izleyiciler yalnızca en iyi Medya ürünlerini görebilir. En iyi filmler, en iyi diziler, en iyi konserler ve en iyi müzik videoları! Evden çıkmadan, televizyonu bile açmadan herkes cep telefonundan telefonuna kolayca "23 TV" mobil uygulamasını indirerek Özbekçe dilediği konseri, klibi, filmi ya da diziyi izleyebilir, hatta çizgi filmlerini bile izleyebilir. "23 TV" özel bir yeni dünya! "23 TV" nin kurucusu ve yöneticileri, gelecekte bu etiket altında yeni bir TV kanalı açmayı planlıyor. Bu günlerde "23 TV" mobil uygulamasını daha ilgi çekici hale getirmek, izleyicilerin istek ve taleplerini yerine getirmek için sürekli arayış içindedirler. Merakla beklenen "23 TV" mobil uygulamasının yeni versiyonu 1 Mart'ta sizlerle! Siz de "23 TV" mobil uygulamasını indirin, medya dünyasının en güzel haberlerini takip edin!

 

Ayrıca, internet kablo renkleri sıralaması başlıklı içerik ilginizi çekebilir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.