Toptan Beybi Pudralı Eldiven Satışı ve Fiyatları

Toptan Beybi Pudralı Eldiven Satışı ve Fiyatları

Eldiven, birçok işte kullanılan önemli koruyucu giysiler arasında bulunur. Beybi pudralı eldiven ise hijyen sağlamak amacıyla tercih edilen kullan at şeklinde tek kullanımlık olan bir eldiven çeşididir.

Tek kullanımlık eldivenler, kendi içinde pudralı ve pudrasız olarak ikiye ayrılır. Pudralı eldivenler, özellikle alerjik sorunları olanlar için tercih edilmez. Çünkü içerisinde bulunan lateks ciltte birtakım hassasiyetler oluşturabilir. Beybi eldiven çeşitleri ise her cilde uygun üretildiğinden dolayı ister pudralı ister pudrasız tercih edilebilir.

Pudralı eldivenlerin en önemli özelliği, kullanımının daha pratik olmasıdır. Çünkü pudrasız eldivenler giyip çıkarma esnasında ele yapışacağından dolayı biraz güçlük çekilebilir. Pudralı eldivenlerde ise eller pudra sayesinde kuru kalacağından dolayı hem kolayca giyilip çıkarılabilir hem de eldiven içinde ellerin terlememesi sağlanmış olur.

Pudralı lateks eldivenler genellikle ameliyathane gibi hastane ortamlarında kullanılır. Hijyen açısından daha iyi olan bu eldivenler halk arasında doktor eldiveni olarak da bilinmektedir.

Hastaneler ya da herhangi sağlık kurumları toptan Beybi pudra eldiven tercih edebilirler. Bu sayede hem stokta eldiven sorunu yaşanmamış hem de daha uygun fiyata satın alınmış olacaktır.

Pudralı Eldiven Nasıl Kullanılır?

Az önce de belirttiğimiz gibi pudralı eldiven kullanımı oldukça kolaydır. Pudra ellerin kuru olmasını sağlayacağından dolayı giyerken ellerin eldivene yapışmasın engeller ve bu sayede eller eldiven içinde daha hızlı bir şekilde kayar. Eldiveni kullanmadan önce paketinden açmamak ve mutlaka uygun koşullarda bırakmak gerekir.

Uzun süre bekletilen eldivenler sağlık açısından da iyi olmayacağından dolayı ihtiyaç doğrultusunda satın almak gerekir. Pudralı eldivenler, özellikle cerrahi işlemler düşünülerek tasarlanmış olduğundan kullanan kişinin ellerini daha rahat hissetmesi ve kullanması da sağlanmış olur. Bu eldivenler de hijyen çok önemlidir. Her türlü bakteri ve mikrop eldivenin dış yüzeyinden içeri geçip elle temas edemez.

Pudralı Eldiven Fiyatları

Pudralı eldiven fiyatları firmalara göre değişiklik gösterse de alacağınız eldiven sayısı fiyatları önemli derecede etkileyecektir. Toptan eldiven satın almak hem daha uygun fiyata gelecek hem de ihtiyacınız olması halinde elinizin altında olacaktır.

Pudralı eldiven ve pudrasız eldiven seçeneklerini incelemek ve sipariş vermek için https://www.ofis360.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.