İnce ve Zarif Bileklik

İnce ve Zarif Bileklik

Takı sever kadınların en çok taktığı aksesuarlar arasında yer alan bileklik modelleri geniş ürün çeşitliliğine sahiptir. Farklı taş ve malzemelerden tasarlanan bileklik modelleri kadınların hemen hemen tüm kombinleriyle uyumlu olarak takılabilmektedir. Set halinde de farklı takılarla uyumlu olarak takılabilen bileklik modelleri tekli olarak da sıklıkla kullanılır. 

Doğal taşlı, charm bileklik ve incili bileklik modelleri kadınların en çok tercih ettiği bileklik modelleri arasında yer almaktadır. Bu ürün çeşitlerini günlük hayatta ve özel günler de rahatlıkla kullanmaktadırlar. Kendi tarzınıza uygun olan model ve tasarımları inceleyerek istediğiniz ürünü tercih edebilirsiniz

Gold metal detaylı ve mavi taşlı bileklik modelleri gece kombinlerinde tercih edildiğinde kadınlara göz alıcı bir görünüm kazandırır. Sade elbise modelleri ile birlikte takılan kırmızı taşlı ve nazar boncuklu bileklik modelleri kadınların trend bileklik modelleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Bu bileklikler sayesinde girdiğiniz ortamlarda oldukça şık ve göz alıcı bir görünüm sağlayabilirsiniz. Farklı renkler de yaşların kullanıldığı ve oldukça şık bileklik çeşitlerini sizler de kendi zevkinize göre tercih edebilirsiniz. Akşam yemeklerinde dışarı çıkarken kıyafet tasarımlarınıza uygun olan şık ürünler ile oldukça göz alıcı ve tarz bir görünüm oluşturabilirsiniz. Bu bileklik modelleri sizin kombininizi tamamlayan küçük ama şık detaylardır.

Bileklik Modelleri Fiyatları

Kadınların en çok sevdiği takılar arasında yer alan bileklik modellerinin fiyatları bileklik tasarımında kullanılan malzemenin içeriğine göre değişiklik göstermektedir. Farklı ürün tasarımlarında farklı fiyatlar belirlenmektedir. Fazla işçilik gerektiren fazla malzeme kullanılan ürünlerde fiyatlar daha farklı olabilir. İnci tasarımlı şahmeran bileklik modellerinin fiyatları sade taşlı ve boncuklu bileklik modellerinin fiyatlarından daha yüksektir. Bu neden ile fiyat araştırması yaparken istediğiniz modele göre fiyatlar araştırabilirsiniz. 

Genel olarak tüm kadınların hem bütçesine hem de zevkine hitap eden uygun fiyatlı ve şık bileklik modelleri oldukça fazladır. Benzersiz tasarımlı ve göz alıcı bileklik modellerini uygun fiyatlarla https://www.shopmonreve.com/bilezik-modelleri web sitesinden inceleyip satın alabilirsiniz.  Site de birbirinden şık binlerce model de ürün mevcuttur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.