Kağan AY Danışmanlık Psikolog Merkezi

Kağan AY Danışmanlık Psikolog Merkezi

İzmir ve Yaşar Üniversiteleri'nden tam burslu mezun olan psikolog Kağan AY, İzmir ve İstanbul'da aktif danışan görmektedir. Bireysel, çocuk ve çift danışmanlığına ek olarak, eğitimler de sunmaktadır. İngilizce biliyor ve yabancı müşterileri de kabul ediyor. İzmir’de kendi kurumunda psikoterapi ve aile danışmanlığı hizmeti vermeye devam ediyor.

Kağan AY İzmir Psikolog

İzmir Psikolojik Danışmanlık bünyesinde profesyonel pedagogler ve profesyonel psikologlar olarak zor ve içinden çıkılmaz sorunları çözmek için sizlerle birlikte çalışıyoruz. Alanında yetkin ve farklı psikoterapötik yaklaşımlar için İzmir'de önerilen psikologlarla, yüzlerce danışanla etik, çözüm odaklı bir misyon ve deneyimle çalışmaya devam ediyoruz. Aile danışmanlığı, aile terapisi ve çift danışmanlığı sunuyoruz. Tavsiye edilen bir psikolojik danışma merkezi olarak sizi yalnız bırakmadan terapiye destek oluyoruz. 7'den 70'e hemşerilerimizi, çocuklarımızı, gençlerimizi, bireyleri, aileleri ve çiftleri önemsiyoruz. İzmirli pedagogler ve İzmirli psikolog uzmanların yanındayız.

İzmir Psikolog

İzmir Psikolog, Aile Terapisi ve Çift Danışmanlığı Hizmetleri alanında uzman olan İzmir Psikolog Kağan AY, online terapi hizmetleri ve devam eden psikoterapi hizmetleri de vermektedir.

İzmir'de tercih edilen bir psikolog olarak belirlenmekten ve kendi başımıza üstesinden gelemeyeceğimiz birçok ruh sağlığı sorunu ve sorununa çözüm ortağı olmaktan gurur duyuyoruz. Anksiyete, depresyon, panik atak, ilişki sorunları, obsesif-kompulsif bozukluk, evlilik sorunları, öfke kontrolü, stres yönetimi, kişilik bozuklukları ve daha pek çok alanda çalışıyoruz. İzmir'in psikologları ve aile danışmanları bilişsel-davranışçı terapi, psikodinamik psikoterapi ve hipnoterapi gibi yaklaşımlarla size destek olacak. Kurucularımız ve diğer psikologlarımız sürekli gelişiyor ve kriterlerimize göre mesleğine tutkuyla bağlı profesyoneller kabul ediliyor.

İzmir Pedagog Tavsiyesi

İzmir pedagogları başta olmak üzere birçok alanda uzmanız, Aile Danışmanlığı, Ebeveyn Danışmanlığı, Oyun Terapisi, Masal Terapisi, Bilişsel Müdahaleler, Dikkat ve Zeka Testi, Gelişim Taraması, Lazımlık Eğitimi, Öfke Sorunları, DEHB, Okula Uyum - Eğitim hizmetleri sunmaktadır. tablet telefon bağımlılığı gibi.

0-12 ve 12+ yaş konusunda uzmanlaşmış çocuk psikologları ve pedagogleri ile birlikte çözümlenmemiş ruhsal sorunlarınızın üstesinden gelmek için sizinle birlikte çalışacağız. Ebeveynleri süreç hakkında eğitiyoruz ve uzmanlar yüzlerce seans deneyiminde sorunları gideriyor ve süreci hızlandırmak için geri bildirimlerle çalışıyoruz.(Yerlerde dikkat dağınıklığı) için özel olarak uzmanlaşmış pedagoglarla İzmir'in lider kurumu olmaktan gurur duyuyoruz. Disleksi ve bazı öğrenme güçlükleri gibi özel eğitim alanlarında deneyimli kadromuz yüzümüzü güldürüyor. Çocuk ve ergen danışmanlığı için İzmir'de tanışmak ve birlikte çalışmak için tavsiye edilen pedagog merkezi olarak sizleri bekliyoruz.

İzmir 2023 Psikolog Ödülleri

İzmir psikolog fiyatları danışanlarımızın en çok merak ettiği konulardan biridir. Kağan Ay, İzmir'de çok mütevazı bir bütçeyle en uygun fiyat politikası uygulayan psikologlardan biridir.

İzmir psikolog fiyatları birçok faktöre bağlıdır, ancak fiyatlar duruma ve bölgeye göre değişebilir. Ortak bir fiyat aralığı sağlamak. İzmir tavsiye edilen psikolog fiyatları 2023 yılında 250 TL ile 800 TL arasında değişmektedir. Ancak daha detaylı ve net fiyatlandırma için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

İzmir psikolog fiyatları araştırması yaparken psikolog deneyimi, eğitim, müşteri yorumları gibi birçok kriter üzerinden değerlendirme yapmanız çok daha mantıklıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.