Dudak Dolgusu Nedir

Dudak Dolgusu Nedir

Hyalünorük asit gibi insan bedenine hiçbir zararı dokunmayan maddelerin dudak etrafına uygulama işlemine dudak dolgusu denir. Dudak dolgusu günümüzde genel anlamda dudakları ince olan kişiler tarafından tercih edilen bir tedavi çeşididir.

Dudaklara daha dolgun ve genç bir görünüm kazandırmak için uygulanmış olan bu operasyonlar dolgu ve dudak estetiği tekniklerinde uzman plastik cerrahlar tarafından yapılmaktadır. Son derece pratik bir şekilde yapılan bu işlem sonrasında günlük hayata geri dönmek mümkündür. Bu işlemin uygulanmasında herhangi bir acı ve ağrıya maruz kalmadan gayet rahat bir süreç eşliğinde tamamlanır.

Dudak Dolgu İşlemi Nasıl Yapılır

Dudak dolgusu işlemi genel olarak ince ve yapısı bozuk dudakları daha hacimli hale getirir. Dudak dolgusu işlemde en sık kullanılmış olan yöntemlerden bir tanesi dudağa enjekte edilen hyalünorük asittir. Dudak dolgusu çoğunlukla kadınlar tarafından tercih edilmesi beraberinde erkekler tarafından da talep görmektedir. Yaşlanma dolayısı ile kaybedilmiş olan hyalüronik asit tekrardan enjekte edilme işlemidir. Dudak dolgusu hakkında detaylı bilgi edinmek için https://www.dryusuftopal.com/dudak-dolgusu/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.