Ankara Tercüme Bürosu: Merkez Tercüme

Ankara Tercüme Bürosu: Merkez Tercüme

Ankara tercüme bürosu Merkez Tercüme, tüm dünya dillerinde tercüme hizmetleri sunan, kalite ve memnuniyet esaslı faaliyet sürdüren Yeminli Tercüme Bürosudur. Tercüman portföyümüzün genişliğinden dolayı müşterilerimize istedikleri tüm dillerde çeviri hizmeti sağlamaktayız.

Alanlarında uzun yıllar boyunca deneyim edinmiş tercümanlarımız, tüm çeviri ihtiyaçlarınızı en hızlı ve en güvenilir şekilde yerine getirmektedir. Merkez Tercüme olarak en büyük farkımız; kurucumuzdan tüm tercüman ve çalışma arkadaşlarımıza kadar bütün personellerimizin üniversitelerin ilgili Mütercim-Tercümanlık bölümlerinden mezun olmaları ve bu nedenle sektöre tamamen hakim olarak müşterilerimize tamamen profesyonel ve kusursuz hizmet vermemizdir.

Akıllara gelebilecek bütün sektörlerde ve faaliyetlerde tercümenin önemi yadsınamaz olduğundan, böylesine önemli bir hususta tercümelerin işin ehilleri tarafından gerçekleştiriliyor olması en önemli etkendir.

Ankara merkezli Tercüme Büromuzda, Ankara’nın tüm ilçeleri başta olmak üzere tüm Türkiye’ye tercüme/tercüman hizmetleri sağlamaktayız. Bizlere mail, whatsapp veya telefon aracılığıyla dilediğiniz yerden ulaşım sağlayabilir, tercüme isteklerinizi iletebilirsiniz. Belgeleriniz profesyonel ve uzman tercüman ekibimiz tarafından tercüme edilir ve dilediğiniz şekilde size teslim edilir. Gelişen teknoloji ve yeniliklere daima ayak uyduran Merkez Tercüme Bürosu olarak, sürekli gelişim ve yenilenme içerisindeyiz. Bu sayede siz değerli müşterilerimiz evden, ofisten veya dilediğiniz yerden bizlere ulaşarak tercümelerinizin en kısa sürede sizlere gelmesinin rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Ankara’nın ilçeleri; Altındağ, Ayaş, Bala, Çamlıdere, Çankaya, Çubuk, Elmadağ, Etimesgut, Gölbaşı, Güdül, Haymana, Kalecik, Keçiören, Kızılcahamam, Mamak, Nallıhan, Polatlı, Pursaklar, Sincan,

Şereflikoçhisar başta olmak üzere Türkiye’nin tüm bölgelerinde hizmet veriyoruz.

https://www.merkeztercume.com/ adresinden bize ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.