Çiftçilere Müjde! Tarımsal Destek Ödemeleri Artık Hesaplarda!

Çiftçilere Müjde! Tarımsal Destek Ödemeleri Artık Hesaplarda!
Çiftçilerin merakla beklediği haber açıklandı! Tarımsal destek ödemeleri artık hesaplara yatmaya başladı. Çiftçileri sevindiren haber Bakan Vahit Kirişçi’den geldi! Destek ödemeleri yatırıldı. İşte detaylar...

Bütün çiftçiler merak içerisinde bu haberi bekliyordu. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçiye tarım destek ödemesi veriliyor. Bu yıl içerisinde yapılacak olan yardım ödemeleri de artık hesaplarda!

Müjdeli haber Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’den geldi. Bakan Vahit Kirişçi sevindiren o haberi açıkladı. Çiftçiler için verilen tarımsal destek ödemesi resmen artık hesaplarda.

SOSYAL MEDYADAN MÜJDELİ HABER GELDİ

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi müjdeli haberi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda çiftçinin yüzünü güldüren o haberin detayları açıklandı.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi sosyal medya çiftçiler için verilecek olan tarım destek ödemesinin hesaplara yattığını açıkladı. Konuya dair diğer ayrıntılara da yer verdi.

TOPLAM 972 MİLYONLUK YARDIM

Bakan Kirişçi, paylaşımında 972 milyon 333 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün itibariyle çiftçilerimizin hesabına aktarıyoruz, ifadelerini kullandı.

Çiftçiler için yapılan tarımsal destek ödemesi artık hesaplarda. Bakan Kirişçi’den gelen açıklama sonrasında çiftçilerin hesabına yardım ödemeleri yatmaya başladı. Bakan Kirişçi, 972 milyon 333 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün itibariyle çiftçilerimizin hesabına yatıyoruz, hayırlı ve bereketli olsun, ifadelerine yer verdi.

YARDIMIN DETAYLARI AÇIKLANDI

Bakan Kirişçi tarafından konuyla alakalı olarak detaylar açıklandı. Yapılan paylaşımda ödemelerin miktarları da paylaşıldı.

Paylaşılan bilgilere göre hububat bakliyat ve dane mısır desteği 959 milyon 455 bin 159 lira. Kırsal Kalkınma Yatırım Destekleri 13 milyon 743 bin 303 lira. Sertifikalı tohum üretim desteği 2 milyon 134 bin 538 lira olarak açıklanmış oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.