PERKOTEK Otopark Bariyeri

PERKOTEK Otopark Bariyeri

Araç erişimi için otopark bariyeri kullanılır. Otomatik park bariyerleri otoparkınız veya tesisiniz için size etkin araç erişim kontrolü sağlar. Kurduğu teknoloji, 1,5 saniyelik açılma ve kapanma hızıyla onu piyasadaki en hızlılardan biri yapıyor.

Şık ve sofistike tasarımlı bu bariyerler, tüm hava koşullarına dayanıklı çelik gövdeye ve 10 fit uzunluğunda, dayanıklı, hafif karbon fiber tutamağa sahiptir.

Giriş ve çıkış ekipmanlarınız, bilet sisteminiz ve bilet okuyucularla birleştirmek için ideal bir park bariyeri, size park alanınıza tam erişim kontrolü sağlar.

Hızlı Açılma Özelliği

Otopark bariyerlerinin özellikleri şu şekildedir;

Geri tepme ve anti-şok fonksiyonu,

Gece görüşü için yansıtıcı yüzey,

Piyasadaki diğer bariyerlere kıyasla daha uzun motor ömrü olarak hızlı bir park bariyeridir.

Otopark bariyeri 1,5 saniyelik açılma ve kapanma süresine sahiptir ve bu da onları piyasadaki en hızlı erişim bariyerlerinden biri yapar.

Bu park bariyeri modelleri, gece veya düşük ışık koşullarında bile görünmesini sağlayan dayanıklı ve yansıtıcı bir yüzeye sahiptir.

Geri Tepme Fonksiyonlu Bariyer Kolu

Bu otopark bariyeri ile araç erişim bariyerleri serisinin ters işlevi, güvenliği artırır ve araçlara gelebilecek olası hasarı azaltır: kapanma sırasında bir ses algılarsa, kol hemen kaldırılır.

Dört çubuklu bağlantı, hızlı, güvenli ve dayanıklıdır. Motor dairesel bir düzende çalışır, ajitasyon ve motor üzerindeki yükü azaltır, ömrünü uzatır.

Profesyonel görünümlü tasarım. UV korumalı ve elektrostatik projeksiyon yüzeyli, pas önleyici, toz önleyici, su geçirmez ve dış mekanlara uygun lamine parke bariyerdir.

Motor bakım gerektirmez ve çalışırken ani akım yükselmeleri olmaz. Akıllı aşırı ısınma koruması ile hizmet ömrünü uzatmak için etkin bir şekilde korunabilir.

Temassız limit switch, hassas limit, hatalı switch kontağı veya limit hatası nedeniyle hatalı hareket ve pozisyon değişikliğinin ortadan kaldırılması vardır.

Yüksek hassasiyetli otopark sistemleri kontrolörü, zemin algılama, sıçrama direnci, şok önleyici kızılötesi bağlantı noktasını entegre eder.

3 kontrol modu ile donatılmıştır: kontrol panelini değiştir, uzaktan kumanda, RS485 komutları vardır.

Şok önleyici yapı: Sapta, kazayla oluşan hasarı azaltan pamuk dolgulu kauçuk veya köpük şerit bulunur. Geri tepme işlevi: Kapanma sırasında, harici bir direnç varsa araç erişim bariyeri kolu hemen yükselir. Ürün hizmeti için perkotek.com sitesine bakabilirsiniz.

Otomatik Bariyer

Otomatik bariyer modelleri yukarı ve aşağı manevralarının elektronik kontrole veya otomatik düzenlemeye tabi olması ile karakterize edilir. Otopark bariyeri aktivasyonu, araç sürücü tanımlama, araç konumu, manuel kontrol gibi belirli bir süre sonra otomatik olarak gerçekleştirilebilir. Otomatik bir bariyer genellikle şunlardan oluşur. Bariyer gövdesi: Bariyeri kaldırmak için elektromekanik veya hidrolik bir sistem içeren dikey bir gövde (metal veya paslanmaz çelik), motora güç sağlayan ve limiti kontrol eden bir kontrol paneli vardır.

Anahtarlar, yukarı ve aşağı darbeler ve güvenlik elemanları (fotoseller ve manyetik döngüler) vardır. Yüksek trafikli versiyonlarda, motorun hızının ve tüketiminin kontrol edilmesini sağlayan bir akım varyatörü içerir. Aslında bariyer, geçiş bariyerinin temel unsurudur. 2 ila 8 m uzunluğunda olabilirler ve rüzgâr direncini en aza indirmek için genellikle oval veya yuvarlak şekildedirler.

Otomatik Bariyer ve Montajı

Montaj gereksinimlerine bağlı olarak, aksesuarlar arasında bir çarpışma durumunda etkiyi en aza indirmek için bir alt lastik şerit, karanlıkta görünen bir yan ışık şeridi (trafik ışığı işlevi için kırmızı/yeşil ışıklar), direğin alt eğimi bulunur. Yayaların geçişini engeller, direğin altından geçer ve kapatıldığında düzeneğin dengesini destekler. Otomatik bariyer seçerken nelere dikkat etmeliyiz? Birkaç soru, uygun kontrol bariyerini seçmemizi kolaylaştıracaktır. Bariyer seçiminde ana özellik, geçişi kontrol etmek için direğin uzunluğudur. Kullanım amacına veya bariyerin gerçekleştirmesi gereken günlük eyleme bağlı olarak, bir model veya diğerini seçmelisiniz.

Dikkate alınması gereken bir diğer şeyde, araç mekanik ve elektronik iç mekanını bariyerden korumak için park bariyerleri önerildiğinden, bariyerin yerini bilmek önemlidir. Bariyer, elektromanyetik varlık döngüleri, güvenlik fotoselleri, emitörler ve alıcılar, ışık direkleri vb. uzaktan aktivasyon için otomatik bir bariyer şeklinde de kullanılabilir.

Otomatik Park Bariyerleri

Otomatik bariyer, otoparklarda, garajlarda veya yollarda etkin araç erişim kontrolü sunar. En son teknolojisi, 1,5 saniyelik açılma ve kapanma hızıyla onu piyasadaki en hızlı park bariyerlerinden biri yapar. Araç bariyerleri tüm hava koşullarına uygun kaportalara sahiptir ve metalik kaplamaları onlara zarif, teknolojik ve sofistike bir görünüm kazandırır. Otomatik bariyer, tüm darbelere dayanıklı hafif bir malzeme olan karbon fiberden yapılmış 3 metre uzunluğunda bir kola sahiptir.

Otomatik bariyer kolu, gece görüşü için yansıtıcı bir yüzeye sahiptir. Piyasadaki diğer park bariyerlerinden daha uzun motor ömrü sunar. Otomatik park bariyerleri, kompakt bilet otomatı, otomat veya bilet okuyucu gibi giriş ve çıkış ekipmanlarımız ile birleştirilebilir ve size otoparkınıza tam erişim kontrolü sağlar. Otomatik bariyer için perkotek.com sitesine bakabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.