Perkotek kartlı geçiş sistemi

Perkotek kartlı geçiş sistemi

Bir tür raporlamanın gerekli olduğu yerlerde erişim kontrolü için şiddetle tavsiye edilen sistemi ve kartı kullanmak kritik olduğundan, bu tür kapılara yalnızca yetkili kişilerin eriştiğinden emin olmak için kartlı geçiş sistemi önerilir. Bu, yalnızca kartın sisteme kaydolmasına izin veren nispeten basit bir kurulumdur.

Sistemin çalışabilmesi için tüm kullanıcıların kartlarının kartlı geçiş sistemi içine kayıtlı olması gerekir. Tüm ihtiyaçlarınıza bir çözüm sunmak için piyasadaki en geniş kart okuyucu yelpazesine sahip firmalar vardır. Bu okuyucu, erişim kontrolü için tasarlanmış kapının elektrikli kilidini, bariyerini veya elektromanyetik sistemini etkinleştirecektir. Bu sistemler aynı zamanda birden fazla teknolojiyi aynı anda veya kullanım amacına göre alternatif olarak birleştirebilen kart okuyucu yükleme seçeneğine de izin verir.

Biyometrik okuyucular olarak da adlandırılan bu okuyucular kart otonomdur ve sistem yöneticisinin farklı zamanlarda bile oturum açmasına, tüm kullanıcılara erişmesine ve oturum açma raporları almasına olanak tanıyan kendi yönetim yazılımlarına sahiptir. Bölge veya kullanıcı başına, çok iş parçacıklı bağlantı noktalarının her biri için bir trafik denetiminiz olur. Aynı veya farklı tesislerde birbirine bağlanabilir ve aynı yazılım tarafından yönetilebilir, böylece aynı kullanıcı farklı erişimler için yetkilendirilebilir.

Kart Erişim Kontrolü

Bir denetimli girişin gerekli olduğu yerlerde erişim kontrolü için şiddetle tavsiye edilen sistemdir. Tüm kullanıcılara tek kart erişimi sağlayan basit bir kartlı geçiş sistemi kurulumdur. Her kullanıcının erişime izin vermek için benzersiz ve tanımlanabilir bir kartı olacaktır. Tüm ihtiyaçlarınıza bir çözüm sağlamak için piyasadaki en geniş kart okuyucu yelpazesine sahip firmalar bulunabilir. Gizlilik, saldırılara karşı koruma, dahili ve harici sistemler vardır.

Bu okuyucu, erişim kontrolü için tasarlanmış kapının elektrikli kilidini, bariyerini veya elektromanyetik sistemini etkinleştirecektir. Bu akıllı kart okuyucuları, sistem yöneticisinin farklı zaman dilimlerindeki tüm kullanıcıları kaydetmesine ve iptal etmesine izin veren yönetim yazılımıyla bir erişim kontrol merkezine bağlanacak ve böylece bilgi kaydı, rapor veya kullanıcı oturum açma almak için bir erişim kontrol merkezine bağlanacaktır. Çoklu okuyuculu kapıların her biri için trafik kontrolü mevcuttur.

Bu sistemler ayrıca bir tuş takımı kart okuyucusu veya biyometrik okuyucu takma seçeneğine de izin verir, böylece kullanım amacına bağlı olarak her erişim için farklı teknolojiler birleştirilebilir. En yaygın konum örnekleri: ofis girişleri, depolar, idari ofisler, kısıtlı alanlar, bilgisayar odalarıdır. Kartlı geçiş sistemi için perkotek.com sitesinden yararlanabilirsiniz.

Kollu Bariyer

Yüksek dirençli kollu bariyer, hızları ve yüksek performansları ile karakterize edilir. Kollu bariyerler DC servo motora sahiptir, limit anahtarı yoktur, mekanizma ayarı yoktur, hızları ayarlanabilir, otomatik hız düşürme vardır. Bu sayede bariyerin sürekli çalışması sağlanır. Kollu bariyer kasası galvanizli çelikten yapılmıştır ve farklı ortamlarda kullanılmasına izin veren bir boya tabakası ile kaplanmıştır.

Kollu bariyer modelleri, 6 milyon döngü kullanım ömrü sunan birinci nesil motorlara sahiptir.90° mafsallı kol, yüksek mukavemetli alüminyum alaşımdan yapılmıştır. Uyarı işlevine sahip yansıtıcı bir film içerir. Bariyer kolu, bariyer ve araçlar için koruma görevi gören bir lastik bant içerebilir.

Kollu Bariyer Özellikleri

DC sabit mıknatıslı senkron motor (PMSM), servo kontrol vardır. Kollu bariyer düşük güç tüketimi, yüksek verimlilik ve düşük gürültü sunar.

İki yönlü kolçak tasarımı: sağdan kurulum ve soldan kurulum hızlı ve kolay bir şekilde değiştirilebilir.

Limit anahtarı tasarımı yoktur: motor, konumu otomatik olarak algılayabilir.

Kol tasarımı: Güç kapatıldığında, volanı biraz çevirin ve ardından kalemi manuel olarak hareket ettirin.

Sıkışmaları önlemek için otomatik ters işlevi vardır.

Kızılötesi fotosel için arayüz (Fotosel dedektörlerinin kurulması gereklidir).

Araçla çarpışmaları önlemek ve araç geçtikten sonra kolun otomatik kapanmasını kontrol etmek için döngü dedektörü arayüzü vardır.

Dahili sayma fonksiyonu: Kol kaldırıldığında devreye girerek araç sayısını kaydedebilirsiniz; Bu sayı aşıldıktan sonra araç geçtikten sonra kol inecek ve trafik verimliliği artırılacaktır.

Otomatik kapanma gecikme işlevi: sayma işleviyle koordineli; Araç algılama süresi kaydedilen süreden büyükse kol otomatik olarak geri sayım yapacaktır, ancak bir döngü veya yükselen algılama sinyali varsa yeni bir geri sayım olacaktır.

3 ila 5 saniye arasında ayarlanabilir açma/kapama hızı değiştirilebilir.

Açmak, durdurmak ve kapatmak için kontroller seti vardır.

Menü tipi kontrol paneli vardır

90° sekizgen kol tasarımı vardır.

Kollu Bariyer Teknik Özellikleri

Kollu bariyerlerin bazı teknik özellikleri vardır. Bunlar;

Giriş voltajı: AC110V ± %10

Frekans: 60Hz

Motor voltajı: DC310V

Koruma derecesi: IP54

Çalışma sıcaklığı: -35°C ~ +85°C

Ömür: 6000000 döngü

Trafik akışı izleme: 7/24 çalışma

Maksimum motor gücü: 150W

Maksimum motor hızı: 36r/dak

Maksimum Tork: 240N.m

2 yıl garanti

Gönderilerin teslim süresi 4 ila 5 iş günüdür. İşlev; Esas olarak garajlarda giriş ve çıkış kontrol cihazı olarak kullanılır. Gönderilerin teslim süresi 4 ila 5 iş günüdür. Ürün hizmeti için perkotek.com adresinden bilgi alabilirsiniz.

Akordiyon Bariyer

Akordiyon bariyer, dikey olarak kapanan ve ileri geri hareketle bile manuel veya motorla çalışan bir bariyer türüdür. Ağır olmadığı için alüminyumdan yapılmıştır. İstenilen ve seçilen uzunluğa göre üst üste eklenerek ayarlanabilir. Sabit veya mobil kullanım sunar. Kullanımı ve taşınması basit ve kolaydır. Her yerden devrilmeye, darbelere ve hareketlere karşı dayanıklıdır.

Büyük kalabalıkları bir arada tutmak ve geçiş kolaylığı için kullanılır. Otopark girişlerinde akordeon bariyerler, araçların geçişini engellemek ve geçişleri kontrol etmek için kullanılan sistemlerdir. Bu sistemler belli bir düzen için oldukça gereklidir. Akordiyon bariyer iki tip modelden oluşur, bunlara standart akordeon, motorlu akordeon denir.

Standart Manuel Montajlı Akordeon Bariyer

Standart manuel montajlı Akordiyon bariyer, sessiz ve estetik çalışma, güzel görünüm sunar. Alüminyum çerçevesi sayesinde dayanıklı, esnek ve hafif bir yapıya sahiptir. Tekerlekler üzerinde bulunan reflektörler sayesinde karanlıkta ve gece ışık sağlayarak fark edilir ve görünür olmasını sağlar.

Tüm zeminlere uygun olduğu için elektrik hattına ihtiyaç duymadan kullanılabilir. Kurulum için elektrik sistemine ihtiyaç yoktur. Boy ölçüsü 120 cm'dir. Açıldığında 47 metre, katlandığında 2 cm'ye kadar bir alanı kaplar.

İsteğe göre birbirine eklenerek daha da genişletilebilir. Modülde toplam 7 payanda ve 4 tekerlek bulunur. Ağırlığı genelde 8 kg olup, kolayca taşınabilir. Tekerleklerin çapı 20 cm'dir. Ürün tekerlekleri üzerinde yürür. En önemlisi de organizasyondan sonra alıp farklı bir alana deforme olmadan göndermenin mümkün olmasıdır.

Akordiyon Bariyer Sistemleri

Akordiyon bariyer sistemleri güvenlik uygulamalarında sıklıkla kullanılan bir sistemdir. Özellikle içinde bulunduğumuz pandemi döneminde birçok şirket virüsün yayılması, hijyen koşulları ve tabii ki sağlık açısından koruma önlemleri almaya başladı. Bu şartlara göre akordiyon bariyer sistemi tercih edilen ürünler arasındadır.

Akordiyon bariyerin en büyük avantajlarından biri, yasak erişimi önlemek için kullanılmasıdır. Bu sistemler yasa dışı ve yetkisiz adımları engeller. Akordiyon bariyer zamandan ve emekten tasarruf etmek için en uygun ürünlerden biridir. Fazla zaman harcamadan geçişler sağlanır ve günlük akış kolaylaşır. Akordiyon bariyer için perkotek.com sitesinden hizmet alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.