Perkotek otel kapı kilidi

Perkotek otel kapı kilidi

Tatil için ya da iş için seyahatlerinizde otel kullandığınızda geçmişte size bir anahtar teslim edilirdi. Günümüzün teknolojisinde ise bu anahtarlar yerini kartlara bırakmıştır. Otellerin anahtar yerine kart kullanımını tercih etmesinin çeşitli sebepleri vardır. Öncelikle bu kartlar aslında bir takip sistemini oluşturur. Otel misafirlerinin kullandığı bir kartlar oda kapılarına temas ettirildiğinde kilit sistemini devreye sokar böylece oda kapısı otel müşterisi tarafından açılır.

Bu kartlar sadece bir kart görüntüsünde olmasına rağmen aslında bir Otel Kilit Sistemi’dir. Bilgisayar yazılımı sayesinde otel misafirlerinin tam olarak giriş çıkış saatleri, konaklama süreleri kayıt altına alınabilir. Bu açılardan bakıldığında eski sistemde kullanılan anahtara göre kartlı sistemin ne kadar avantajlı olduğu daha iyi anlaşılabilir. Daha temel bir açıdan bakarsak eğer otel anahtarlarının kaybolması veya unutulması gibi ihtimaller de bu sistemde ortadan kalkmıştır. Otel kapı kilidi kart kaybolsa bile kartın iptalini yazılım sayesinde gerçekleştirilebilir ve yenisi hemen oluşturulabilir. Eğer kart kullanmayı tercih etmezseniz aynı sistemi parmak izi okutma sistemi ile de otelinize kurdurabilirsiniz. Otel misafirlerinin parmak izleri kalacakları odanın kapısına tanıtılır ve girişler parmak izi okutarak yapılabilir. Böylece kart kullanımı ve bu kullanımdan doğacak çeşitli sorunlar da ortadan kalkmış olur. Otel Kilit Sistemi pek çok açıdan hem otel yönetimi için hem de müşteriler için avantajlı ve kullanımı kolay bir sistemdir. Bu sistemin sizin otelinizde de uygulanması için bizimle iletişime geçiniz.

Otel kapı kilitleri aslında oldukça ciddi ve hassas bir konudur. Her otel müşterisinin maksimum güvenlik ve emniyet ihtiyacını karşılamak ister ve bu da otelin itibarı açısından oldukça önemlidir. Klasik kapı kilitleri bu güvenliği sağlamada yetersizdir. Bu nedenle elektronik kapı kilit sistemleri geliştirilmiş ve bu doğrultuda da güvenlik tedbirleri alınmıştır. Kartlı otel kilidi son yıllarda oldukça yaygın olarak oteller tarafından tercih edilmektedir. Çünkü hem kullanış kolaylığı açısından hem de emniyet açısından, bu sistem beklentileri karşılamaktadır.

Kart okuyucu cihaz bir tetik sistemiyle çalışır. Kayıtlı olan kartlar kart okuyucu cihaza okutulduklarında bu eşleşmeler meydana gelir ve tetik serbest bırakılarak odaya giriş sağlanır. Kartlı otel kilidi online çalışabilen cihazlar olabileceği gibi bir yere entegrasyon sağlamadan da stand alone olarak çalışabilirler. Oldukça kolay monte edilebilen ve küçük bir alan kaplayan bu cihazlar sayesinde müşteriler kendilerini daha güvende hissedeceklerdir. Bu cihazlar istenildiği takdirde giriş – çıkışları raporlar halinde de sunabilirler. elektrikli kapı kilidi kullanım kolaylığı açısından da oldukça basit bir işlem gerektiren cihaza yeni bir kart tanımlaması yapmak da kolaydır. Kartlı otel kilidi üzerine baskılar yapılabilir ve oda numarası, kat numarası, fotoğraf ya da isim soyisim yazılabilme imkanı da vardır. Son teknolojiyle geliştirilen bu kart okuma cihazları beklediğiniz emniyeti ve özel alan korumasını size ve müşterilerinize verecektir

Tüm teknolojik ürünlerimiz sizlere sorunsuz hizmet vermek için tasarlanmıştır. Verilen hizmet ve sonrasında teknik destek hızımız ve güvenlik sistemlerinde ki başarımız bizleri tercihlerin en üst sırasına taşımıştır. Otel kapı kilidi ve diğer kilit sistemleri konusunda uzman olan firmamız, sizlere daima iyi ve kaliteli ürünler sunarak her zaman yanınızda olmaktadır. Konu güvenlik olduğunda hepimiz hassas davranmaktayız. Ayrıca her türlü güvenli kilit sistemleri ve otomasyon sistemleri ile donanımlı ürünlerimiz sizlerin güvenliğini ön plana alarak hazırlandı.

Özellikle elektronik kapı kilidi konusunda ileri teknoloji ile donanımlı, alt yapısı sağlam ürünlerimiz en fazla tercih edilen ürün guruplarımız içerisinde yer almaktadır. Kullanım kolaylığı ve minimum sorun içeren bu ürünler tecrübe eden kullanıcılarımızın tercihleri dikkate alınarak tasarlanmıştır. Her türlü yapıya uygun kaliteli ve pratik ürünlerimiz uzun zaman kullanım olanağı sağlamaktadır.

Güvenlik ve teknolojinin en son versiyonlarını barındıran ürünlerimiz kullanım alanlarında sizlere kolaylık sunmaktadır. Kurulumunu kısa sürede yaptığımız ürün gruplarımız kesinlikle sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Bu neden ile en çok tercih edilen firma olmaktayız. Otel kapı kilidi ve diğer tüm güvenlik ve kilit sistemleri ile sınırsız bir şekilde müşteri memnuniyeti sağlamaktayız. Her zaman kullanıcıların güvenliğini ve kullanım kolaylığını ön planda tutan tasarımlara gurur ile imza atmaktayız. Bu yüzden çeşitlilik gösteren ürün gamımızı denemenizi tavsiye etmekteyiz. Her zaman sizlere mükemmel güvenli bir hayat diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.