2023 TÜYAP Mobilya Fuarı – Macitler Mobilya

2023 TÜYAP Mobilya Fuarı – Macitler Mobilya

Macitler Mobilya, modern ve zamansız projelerini 2023 TÜYAP Mobilya Fuarı’nda sizlerle buluşturuyor.

Kaliteli tasarımları ve özgün projeleriyle sektörde yoğun ilgi gören Macitler Mobilya, Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı olan TÜYAP Mobilya Fuarı 2023’te 3. Salon 311. Stand’ta sizleri bekliyor. Birbirinden şık en yeni ve en kaliteli mobilyalarını fuarda sizlerle buluşturmayı hedefleyen Macitler Mobilya, özgün tasarım fikirleriyle 24-29 Ocak 2023 tarihleri arasında İstanbul Mobilya Fuarı’nda olacak.

İstanbul Mobilya Fuarı 2023 Ne Zaman?

İstanbul Mobilya Fuarı ne zaman?” sorularının sıkça merak edildiği bu dönemde, Macitler Mobilya tüm sorularınıza cevap olmakta. 24-29 Ocak’ta Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile İFM İstanbul Fuar Merkezi’nde aynı anda yapılacak olan mobilya fuarı, yerli ve yabancı birçok ziyaretçiyi ağırlayacak.

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı olan TÜYAP Mobilya Fuarı’nda, Macitler Mobilya en güzel ve özel ürünlerini sizler için sergileyecek. Macitler Mobilya farkıyla, İstanbul Mobilya Fuarı’nda tasarım zirvesi yaşanacak.

İstanbul Mobilya Fuarı Ne Zaman ve Nasıl Ulaşım Sağlanır?

24-29 Ocak’ta Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan mobilya fuarına kişisel araçlarınızla ya da toplu taşıma aracılığıyla kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Oldukça merkezi bir konumda bulunan fuar merkezine, Avrupa Yakası’ndan Söğütlüçeşme-Beylikdüzü metrobüs hattının son durağında inerek, Anadolu Yakası’ndan ise Zincirlikuyu-Beylikdüzü veya Avcılar-Beylikdüzü metrobüs hattının son durağı olan “Beylikdüzü Son Durak” istasyonunda inerek kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.

Macitler Mobilya olarak özgün tasarımlarımızın hayat bulduğu İstanbul Mobilya Fuarı’na katılımınızı bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.