2023 Sevgililer Günü Ne Zaman?

2023 Sevgililer Günü Ne Zaman?

Sevgililer Günü (bknz) yabancı adıyla Valentine’s Day tüm Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de her sene 14 Şubat’ta kutlanmaktadır.

Senenin en romantik günü kabul edilen 14 Şubat’ta dünya çapında milyonlarca kişi sevgilisine hediyeler almakta ve çeşitli organizasyonlar planlamaktadırlar.

2023 Sevgililer Gününde de Ülkemizde her sene artan bir şekilde Sevgililer Günü kutlamaları yapılmakta.

Bu senede herkes 14 Şubat sevgililer gününün hangi güne denk geldiğini merak ediyor ve internetten araştırma yapıyor.

Yeni Yıl’a kısa bir süre önce giriş yapmamamıza rağmen şimdiden birçoğumuz Sevgililer Günü Kutlamaları için hazırlıklara başladı bile.

Ne hediye alacaklarının ve Sevgili ile nasıl bir akşam geçirme planları yapılmaya başlandı bile.

Tabii en merak edilen hangi gün? Hafta sonuna denk gelen Sevgililer Gününün birçok avantajı olmasına rağmen bu sene maalesef 14 Şubat Sevgililer Günü hafta içine denk geliyor.

Evet, sorunun cevabını artık verelim 

Bu sene 2023 14 Şubat Sevgililer Günü Salı gününe denk geliyor. Salı günü ülkemizde de birçok organizasyon sizleri bekliyor olacak.

Peki, bu Sevgililer Günü etkinlikleri ve organizasyonları nelerden oluşuyor?

14 Şubat Sevgililer Günü Neler Yapılır? Nasıl Kutlanır?

Ülkemizde gün geçtikçe 14 Şubat Sevgililer Günü etkinlikleri ve programları artan bir şekilde kutlanmaya başlandı.

Daha önceki yıllar daha çok Sevgiliye alınan hediye ’den öteye gidilmeyen bu özel gün artık hediye ile beraber çeşitli etkinliklerle de kutlanıyor. Peki, bu etkinlikler nelerden oluşmakta?

Özellikle büyük şehirlerimizdeki restoran, otel, gece kulüpleri gibi mekânlarda çeşitli aktiviteler düzenlenmekte.

Büyük restoran ve otellerde sanatçılı ya da müzikli romantik akşam yemekleri programları yapılırken, diğer eğlence merkezlerinde, kulüplerde çeşitli ünlü sanatçılarda Sevgililer Günü Konserleri vermekteler.

14 Şubat sevgililer Gününde sevgiliniz ile beraber dâhil olacağınız birçok program bulabilir ve gönlünüzce eğlenerek bu özel geceyi geçirebilirsiniz.

İster baş başa bir mekânda romantik yemek yer, ister Boğaz’da düzenlenen Sevgililer Günü tekne turuna katılabilir, ister lüks bir otelde Ünlü bir sanatçının gala programına katılabilirsiniz. Daha sayamayacağımız kadar alternatif mevcut. İnternette Sevgililer Günü Programları ile detaylı bir site var. www.sevgililergununde.com dan inceleme yaparsanız size en uygun Sevgililer Günü programını bulabileceğinizden eminiz.

14 Şubat Sevgililer Gününüz şimdiden kutlu olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.