Dizel Jeneratörler

Dizel Jeneratörler

Özellikle sanayi kuruluşları, hastaneler ve fabrikaların birtakım gereklilikleri hatta zorunlulukları vardır. Jeneratörler ise bu zorunluluklardan biridir. Söz konusu büyük kurum ve kuruluşların hizmetlerini kesintisiz bir şekilde yürütmelerinin temel yolu, jeneratörlerdir. Dizel jeneratörler ise Teksan jeneratör sistemlerinden biridir.

Kesintisiz Hizmetlerinizin Temel Mimarı: Teksan Dizel Jeneratör Modelleri

Müşterinin talep ve ihtiyaçlarına göre farklı güç aralıklarında üretilebilen Teksan dizel jeneratörler, yedek güç kaynağı olarak kullanılabildiği gibi şebeke elektriğinin yeterli olmadığı, hatta hiç olmadığı yerlerde de tercih edilen sistemlerdir. İhtiyaca bağlı olarak sistemler otomatik, senkron ve manuel olarak çözümler sunmaktadır.

Ürünlerin dış kabini, çetin hava koşullarına dayanıklıdır. 3000 saatlik tuz testi sertifikası bulunan Teksan dizel jeneratör ürünleri, bu sertifika ile dış kabin dayanıklılığını kanıtlamışlardır. Bununla birlikte sunulan hizmet ve faaliyetlerin kesintiye uğramasını önlemek amacıyla ürünler 9 şiddetinde depreme kadar aralıksız çalışabilmektedir. Bu durum ise sismik sertifika ile kanıtlanmıştır.

Dizel jeneratör sistemleriyle ilgili detaylara ulaşmak için https://www.teksan.com/tr/dizel-jenerator/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.