Binance Hakkında

Binance Hakkında

Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle para da dijitale dönmüştür. Binance dijital para platformu kısa süre içerisinde hızlı bir şekilde büyümüştür. Yatırım yapmak isteyen ve geleceğini güvenceye almak isteyen herkes Binance'a üye olmaktadır. Dünyadan ve ülkemizden milyonlarca kişi Binance'a üyelik oluşturarak yatırım yapmaktadır. Her geçen gün üye sayısı ve ziyaretçi sayısı artan Binance hala büyümeye devam etmektedir.

Binance Kuruluş Tarihi

Dünyanın en büyük dijital para platformlarından biri olan binance 2017 senesinde kurulmuştur. Binance kuruluş tarihi 2017 olmasına rağmen günümüze kadar çok hızlı bir şekilde büyümüştür. Kısa bir süre içerisinde yatırım yapmak isteyen herkesin dikkatini çekmiş ve güvenini kazanmıştır. Her gün milyonlarca kişi Binance yatırım sitesine üyelik oluşturmaktadır. Geleceğini güvenceye almak için birçok kişi yatırım yapmaktadır. Bunun yapılması için platformların güvenilir olması gerekir. Milyonlarca üyesi olan Binance en güvenilir kripto para borsasından biridir.

Binance Nerede?

Binance ilk olarak Çin merkezli olarak kurulmuş bir kripto para borsasıdır. Çin hükümetinin kripto para ile ilgili aldığı kararlardan sonra Japonya'ya taşınmak zorunda kalmıştır. Binance nerede? Günümüzde son olarak binance merkezi Malta'da bulunmaktadır. Günümüzde Binance Malta'da hizmet vermeye devam etmektedir.

Binance Kimin?

En büyük dijital para platformu olan Binance kimin? Binance kurucusu kimdir? Binance 2017 yılında Chagpeng Zhao tarafından kurulmuştur. Chagpeng Zhao Singapur'da yaşamaktadır ve günümüzde Binance merkezi de Malta'da hizmet vermeye devam etmektedir. İlk olarak Çin'de kurulmuş olan binance ilk olarak Japonya'ya daha sonra da Malta’ya taşınmıştır. 

Binance Üye Sayısı

Binance üye sayısı herkes tarafından merak edilmektedir. Kurulduğu günden beri hızlı bir şekilde büyüyen binance üye sayısı kaçtır? Kurulduğu günden sonra ilk 3 ay içerisinde binance'a 5 milyon kişi üye olmuştur. Adının çok hızlı duyulması nedeniyle birçok kişi üyelik oluşturduğunda binance bir dönem üye alımlarını durdurmuştur. İlk aşamada bu kadar ilgi beklemeyen binanca yetkililere daha sonra siteyi geliştirip üye almaya devam etmiştir. Alt yapısı geliştikten sonra daha fazla üyeye ulaşmış ve güvenlik önlemlerini de oldukça artırmıştır. Günümüzde binance üye sayısının 1 milyon kişiyi geçtiği bilinmektedir.

Binance Kayıt Olma

Binance hesap açma işlemleri için internet üzerinden kayıt olma kısmına tıklanması gerekir. Binance üyelik işlemlerinin başlaması için kişilerden kimlik bilgilerinin yüklenmesi istenir. Bu ilk aşamada hesapların güvene alınmasına yardımcı olmaktadır. Daha sonra üyelik için kişilerden e-posta adresleri, ikamet adresler ve telefon bilgileri alınır. Hesapların son olarak üyelik sözleşmesini kabulünden sonra oluşturulduğu bilinir. Kimlik doğrulama işlemleri sms ve e-posta aracılığı ile yapılmaktadır. Her giriş yapıldığında da doğrulama kodu istendiğinden hesaplara kişilerin kendisinden başka kimse giriş yapamaz. Bu da binance güvenilir mi sorularına cevap olmaktadır. Binance kurulduğu günden bu güne kadar en güvenilir para borsalarından biri olarak kabul edilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.