Silikon Conta

Silikon Conta

Isıya dayanıklı silikon contalar aşırı sıcaklıklara karşı dayanıklıdır. Bu nedenle conta olarak etkinliklerini kaybetmeden hem sıcak hem de soğuk ortamlarda kullanılabilirler. Silikon conta yalıtkan görevi görür ve suyun bina kabuğuna girmesini önler. Silikon, yumuşamadan veya erimeden aşırı sıcaklıklara dayanma kabiliyeti nedeniyle kullanılır. Silikon conta, gözeneksiz olduğundan ve bina kabuğunuzun içindeki veya dışındaki havadan herhangi bir nemi emmediğinden, odalar arasındaki ses geçişine karşı da yalıtım sağlar.

Silikon contalar, özel ihtiyaçlarınıza göre çeşitli kalınlıklarda üretilirler. Daha kalın contalar, ince olanlara göre daha fazla yalıtım sağlar. Ancak bunları kendi yuvalarına takarken daha fazla zaman ve çaba gerektirebilir. Silikon dolgu macunu veya fitil olarak da bilinen silikon conta, açıklıkları ve derzleri kapatmak için kullanılan bir tür esnek kauçuk malzemedir.

Silikon conta, yüksek kaliteli silikondan yapılmıştır ve ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde birçok farklı boyut, şekil ve renkte mevcuttur. Silikon contalar, pencerelerin, kapıların, çatıların ve daha fazlasının sızdırmazlığı dahil olmak üzere birçok farklı uygulama için kullanılabilir. https://www.demircanplastik.com.tr/silikon-conta/ internet sayfasında bu ürünleri inceleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.