Ankara Araç Kiralama

Ankara Araç Kiralama

Araç kiralama işlemleri Türkiye genelinde her şehirde yapılan aynı zamanda uluslararası hizmet veren bir sektördür. Bu sektör içerisinde her türlü binek ve ticari araca uygun fiyatlı bir şekilde ulaşmak mümkün olur. Her bütçeye uyacak şekilde tasarlanmış olan fiyat politikası sayesinde Ankara kiralık araç kullanımları oldukça yaygınlaşmıştır.

Araç kiralama sırasında yapılması gereken bazı durumlar söz konusudur. Bu işlemler hem alıcının hem de aracı kiralayan kişinin güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen bazı prosedürlerdir. Bu işlemleri gerçekleştirmeden önce kiralanacak aracın fiyatı ve ne kadar süreli kiralanacak önceden belirtilmelidir. Aynı zamanda yapılan işlemler sırasında bazı evraklama durumu söz konusu olabilir.

Bu evrak işleri sırasında güvenlik açısından Ankara Rent a car firması teminatlar edebilmektedir. Bu teminatlar araç sürücüsünün yediği herhangi bir cezayı ya da yaptığı kazayı karşılayabilmek amaçlı istenen tedbir işlemidir.

Konforlu ve Son Model Araç Seçenekleri

Bunun yanı sıra Ankara oto kiralama fiyatları kiralanacak aracın üretim yılına ve aynı zamanda kullanım şekline bağlı olacak şekilde değişkenlik gösterir. Örneğin benzin ile dizel ile çalışan araçların fiyatları farklılık gösterirken, manuel ya da otomatik olan araçlarda da yine fiyat farklılığı gözlenebilmektedir.

Ayrıca Ankara kiralık araç talep eden figürler belirli bir kilometre sınırına uymak zorundadır. Şehirlerarası yolculuk yapılması durumunda kiralama işlemleri kısmında bunu önceden belirtmek gerekir. Kilometre sınırı aşıldığı takdirde farklı ücretler talep edilebildiği gibi aynı zamanda teminatın yanması gibi durumlarda söz konusu olabilmektedir.

Bu işlemler araçların çok fazla kilometre yapmasını önlemek amaçlı Rent A Car firmaları tarafından çıkarılmış bir durumdur. Aynı zamanda araç kiralama hizmetinden yararlanmak isteyen kişilerin minimum 2 yıllık ehliyete sahip olması güvenliği açısından önemlidir. Bu ehliyeti olan ya da otomobil sürmek için gerekli olan B sınıfı ehliyeti olmayan kişilere araç kiralama hizmeti sağlanmaz. Ayrıca 21 yaş zorunluluğu bulunan araç kiralama hizmetleri için özel durumlar geçerli değildir. Prosedürler çok nettir.

Kiralama Hizmetlerindeki Sınırlandırılmalar

Tüm kiralama işlemleri için herhangi bir saat sınırı koyma haksızın işlem yapılabilir. Aynı zamanda tercih edilen araçlarda HGS ve OGS gibi geçişleri ödeme kısımları tamamı ile sürücüye aittir. Bunun yanı sıra herhangi bir sebepten dolayı araca yazılmış cezalar yine sürücü tarafından karşılanmaktadır. Araçlar saatlik, günlük, aylık ve yıllık olarak kiralanabilmektedir. Ankara oto kiralama fiyatları buna bağlı olacak şekilde değişkenlik gösterir. Bu nedenle net bir fiyatlandırma yapmak mümkün değildir.

Araç Kiralama Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Araç kiralama yaparken dikkat edilecek hususlar genellikle kiralanan araçlarda daha öncesinde yapılmış bir kazanın olup olmadığı ya da şase üstünde herhangi bir darbe olup olmadığının kontrolünün yapılmamaktadır. Daha önce kiralayan kişinin yapmış olduğu bir kazaya öncesinden belirtmediğiniz takdirde kiralayan kişi bu kazayı yapmış gibi görüneceği için ekstra ücret talep edilebilir.

Bunun önüne geçebilmek adına aracı kiralayan kişinin aracın her yerine kontrol ederek teslim alması mantıklı bir davranış olacaktır. Araç kiralama hizmetlerinde erkek ya da bayan fark etmeksizin 21 yaşını doldurmuş B sınıfı ehliyetine sahip ve minimum 2 yıl ehliyetli olan kişilere hizmet verilmektedir. Aynı zamanda kiralama işlemlerinde aracı kiralayan kişinin sürücü olarak yola çıkması durumu söz konusudur.

Garanti ve Sigorta Kapsamında Olan Araçlar

Tüm işlemler garantili bir şekilde sigorta ve kasko kapsamında gerçekleştirilir. Aracın karışabilecek herhangi bir kazaya karşı tüm araçların genel kasko yaptırması büyük önem taşır.  Bu hem sürücü hem de kiralayan firmanın güvenliği açısından maddi manevi oldukça önemli bir konudur. 

Ankara Rent A Car firmaları yapmış oldukları anlaşmalar doğrultusunda genellikle Sabah 10 akşam 7 şeklinde hizmet vermektedir. Bunun yanı sıra Ankara kiralık araç temin etmek isteyen kişiler büyük şirketlerin filo adını verdi birden fazla aracı seri plakaları ile birlikte temin edebilirler. Bu işlemler için sırada kiralama prosedürleri uygulanmaktadır.

Filo kiralama hizmetleri genellikle aylık ve yıllık olarak gerçekleştirilir büyük şirket aracı olarak adlandırılan Sedan binek araçları tercih edilmektedir. Tüm kiralama işlemleri için besarent.com adresinden destek alınabilir. Ayrıca tüm gerekli olan ve ihtiyaç duyulan bilgilendirmelere buradan ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.