Akyapı Ticarethane İstanbul Projesi İle Geliyor!

Akyapı Ticarethane İstanbul Projesi İle Geliyor!

Miladi 70’lere dayanan günümüzde Akyapı konut, villa, sanayi yapıları, iş ve alışveriş merkezleri projelerini hayata geçirmekle uğraşıyor. Günümüz 21. yüzyılın getirdiği yenilikler, teknolojilerden yararlanarak müşterilerine modern yapı inşa etmeyi amaç ediniyor. 24 yıllık inşaat sektörü tecrübesiyle yüksek kaliteli yaşam alanlarını hizmete sunuyor. Gelecek Mühendisliği sloganıyla işini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor.

Akyapı günümüzde kadar 24 yılda 3 milyon 500 bin metrekarelik ticaret ve yaşam alanı inşa etti. Toplam 50 proje olmak üzere 10 bin 500 üzerinde konutu hayata geçirdi.

Akyapı’nın 13’den fazla konut projesi, 6’dan fazla sanayi projesi ve 4’den fazla ofis projesi bulunuyor. Bu projeyi en yüksek kalite ve çağımıza uygun teknolojiler ile en modern şekilde yatırımcılar ile buluşturuyor.

Konut projelerini Big Country, Limonlu Bahçe Konakları, Mavera Villaları, Mavera Homes, Mavera Residence, Mavera Comfort, Beyzade Konağı, Seyranşehir, Park Mavera 1, Park Mavera 2, Bahçetepe İstanbul, Airport Hill, Laleşehir Konakları gibi isimlerle tanımanız mümkün.

Sanayi projeleri henüz yapım aşamasında olan Metkap, TEM 34 İkitelli, TEM 34 Tahtakale, TEM 34 – 1 Esenyurt, TEM 34 – 2 Esenyurt, TEM 34 Ekspres gibi isimlerle tanıyabilirsiniz.

Son olarak ise ofis projeleri Metro 34, EN Plaza, Başakşehir Ticaret ve Eğitim Portalı ve Plaza 34 olarak karşımıza çıkıyor.

Yukarıda saydığımız onca proje güçlü taşıma kapasiteleri, arıtma tesisleri, özel ısıtma sistemler, ışıklandırmaları, otoparkları ve yüksek watt enerji güçleriyle yatırımcıların ilgilerini çekiyor.

Bunca projenin yanında Akyapının ileride hayata geçirmek istediği projelerde yer alıyor. Gelişen teknoloji ve çağımızın ihtiyaçlarına göre yüksek teknolojili yaşam alanları ve ticaret merkezleri yapmak istiyorlar. Bunlardan biri de yakında başvuruları başlayacak olan Ticarethane İstanbul projesi.

Akyapı Ticarethane İstanbul Projesi

Akyapının ön talebi başlayan Ticarethane İstanbul Başakşehir projesi ilk başta İstanbul’un Başakşehir ilçesinde hizmet vermeye başlayıp daha sonra birçok ilçede hizmet vermeyi planlıyor.

Ticarethane İstanbul Başakşehir projesi yeni nesil teknolojilerle donatılarak en yüksek konforda ticaret merkezi olmayı hedefliyor. Birçok farklı sektörün ana merkezi olmayı amaçlayan bu ticaret merkezi kolay lojistik imkanlarıyla donatılıp aksaklıkların önüne geçmeyi amaçlıyor.

Banka, restoran, inşaat, gayrimenkul, tekstil gibi birden çok farklı alanda hizmet vermeyi amaçlayan mekan aradığınız her şeyi tek noktada bulabilmenize imkan yaratıyor.

Proje saydıklarımı destekler nitelikle slogan ile de yatırımcıların karşısına çıkıyor. “İşinize Güç, Ticaretinize Değer Katmaya Geliyoruz” sloganıyla karşınıza çıkan proje ön talepleri alıyor. Çok yakında da başvuruları almaya başlayacak. Sizde yatırım yapmak isterseniz web sitesi, WhatsApp iletişim hattı, online görüşerek veya iletişim numarası ile irtibat sağlayıp bilgi alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.