KSI’ın Adidas Spor Ayakkabı Tasarımı Reklam Kampanyası Türk Sanatçıdan!

KSI’ın Adidas Spor Ayakkabı Tasarımı Reklam Kampanyası Türk Sanatçıdan!

Yaptığı uluslararası çalışmalarda adını kaliteli ve başarılı imza attıran Seljukboy ismini kullanan Türk tasarımcı KSI’nın sınırlı sayıda üretilen spor ayakkabı versiyonunu piyasaya sürmek ve Adidas x Forum Hi KSI spor ayakkabı modelini tanıtmak için bir reklam kampanyası yürütmesi bir araya geldiler.

KSI kısa sürede Birleşik Krallık'taki en büyük yaratıcı güçlerden biri haline geldi ve kendi yolunu takip etme dürtüsü, kararlılığı ve özgüveniyle kendisini bir rapçi, yaratıcı, boksör ve çok yönlü konsepti olarak kabul edildi.

https://www.instagram.com/tv/CbzoaEYAzgC/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 Özel üretim ve sınırlı sayıda olan ürünün tasarımında Seljukboy’un oluşturduğu hikayeyi KSI çok yönlü imajını çok iyi bir performansla bir araya getirdi. İlgili reklam kampanyasında KSI’ın tüm yönleri bir masa etrafında toplandılar, sosyal medyada da oldukça olumlu tepki alan reklam çalışmasını KSI kendi sosyal medya hesabından tüm takipçilerine duyurdu. Reklamda KSI’ın çok yönlü imajları yeni Adidas konsept tasarımını tartışıp, ne olmalarına karar vermeye çalıştılar. Bu çok yönlü imajlarda ise KSI’ın tüm yönleri oyuncu, atlet, blogger ve rap müzik sanatçısı olarak gösterildi.

İlgili reklam kampanyası Birleşik Krallık’tan birçok sosyal medya kullanıcısının ilgisini çekti ve bu çalışmada yer alan, fikirleri sunan ekibi sormaya ve aramaya başladılar. Bu sorunun cevabını bizlerde araştırdığımızda reklamın asıl yaratıcısının bir Türk tasarımcı olan Seljukboy olduğu bilgisini edindik.

Reklam ve tanıtım sonrasından kısa bir süre sonra tüm stoklar tükendiğini KSI, Twitter’dan yaptığı bir paylaşım ile duyurdu. Bu durumdan oldukça memnun olan KSI ise şaşkınlığını takipçileri ile paylaşmaktan da kaçınmadı.

https://twitter.com/KSI/status/1512745724986855424

Türk sanatçı sadece KSI ile değil, diğer dünyada ünlü bir çok isimle de hem tanıtım kampanyaları, reklamlar ve dijital sanat eserleri ürettiği de öğrenilen bilgiler arasında yer aldı.

Seljukboy Kimdir?

Profesyonel olarak Seljukboy olarak bilinen Arslanmyrat Hudaynazarov, Türkmenistanlı bir dijital sanatçı, grafik tasarımcı ve animatördür. Çalışmalarında benzersiz kripto garajları ve dijital sanat yaratmak için en son oyun motorlarını, NFT'leri, blockchain kimlik doğrulamasını ve artırılmış gerçekliği endüstriyel deneyimle birleştiren çalışmalara imza atmış ve dünyaca piyasa bulunan bir çok markanın da dikkatini çekmiştir. Çalışma özelliği, spor arabaları iç mekanda mobilya olarak kullanmasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.