“Cep Dostu” Dacia Modelleri Şıklığı İle ön Plana Çıkıyor

“Cep Dostu” Dacia Modelleri Şıklığı İle ön Plana Çıkıyor

Dacia modelleri donanım özellikleri ve sunduğu teknolojilerle dikkat çekiyor. Dacia modellerinde yer alan yeni 8 inç dokunmatik monitör, Apple CarPlay, GPS navigasyon ve geliştirilmiş 4x4 takip sistemi içeren Media Nav sistemi yardımı ile gözünüzü yoldan ayırmanıza gerek kalmaz. Dacia Dokker gibi modellerde USB ve bluetooth üstünden telefonunuza erişebilir, aradığınız bütün detayları rahatlıkla multimedya ekranından takip edebilirsiniz. En sevdiğiniz şarkıları 6 hoparlör içeren müzik sisteminde dinlerken yüksek ses kalitesinin tadını çıkarın. Apple CarPlay ile telefonunuzu 8" multimedya ekranını yansıtarak telefon, radyo, navigasyon, multimedya gibi özelliklerini keyifle ve rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bluetooth bağlantısı ve USB girişleriyle telefonunuzdaki bilgilere kolayca erişebilirsiniz. Büyük monitör sayesinde hem eğlencenin hem de basit kullanımın keyfini sürün. Ön tarafta ve arka tarafta toplamda 4 USB girişi, bardak tutucular ve gizleme alanları ile ergonomik orta konsol sayesinde hayatınız artık daha rahat. Kaydırılabilir kol destek ile hem düzenden hem de konfordan ödün vermezsiniz. Otomatik klima yardımıyla dilediğiniz sıcaklığı ayarlayın, ısı tam istediğiniz benzer biçimde. Keyfini çıkarın.

360 derece kamera sistemi ve bu sistemin önde, arkada ve yanlarda yer edinen 4 kamerası daha da duyarlı manevra yapmanıza olanak tanır. Park ederken araç geri vitese alındığında sistem otomatikman aktive olur. Ayrıca gerektiğinde elle aktive edebilirsiniz. Dacia Lodgy ve diğer modeller bize güvenliği üst seviyede sunuyor. Arama yapın, GPS rotası başlatın, şarkı listenizi dinleyin ve daha fazlasını yapın. Tüm uygulamalarınıza multimedya sisteminin 8 inç dokunmatik ekranından kolayca ulaşmak için telefonunuzu bağlayın. Elleriniz mi dolu? Hiç sorun değil. Eller Serbest Dacia Kart anahtarsız giriş sistemi sayesinde anahtarınızı elinize almanıza gerek kalmadan kolaylıkla aracınıza girebilirsiniz.

Dacia Duster modelinin direksiyonuna geçtiğinizde ayrıntılı bilgilere 8 inç dokunmatik ekrandan erişebilirsiniz: yanal eğim ölçer, zemin eğim ölçer, pusula ve yükseklik ölçer. Daha konforlu ve işlevsel bir kabin deneyimi için tasarlanan donanımlarımızla sürüş koşullarını iyileştirin ve aracınızla her gün yaptığınız manevraları kolaylaştırın. Günlük kullanması kolaylaştırmak için tasarlanan yeni multimedya sistemlerimizi keşfedin. Buna ayrıca, daha da akıcı bir tecrübe için 8" ekranın, kullanıcı dostu ve renkli arayüzün ve yan düğmelerin avantajlarından yararlanın. Torpido ekranındaki en son araç kontrol teknolojilerinin avantajlarından yararlanın: arka park sensörleri ve geri görüş kameraları, sürüş yardım sistemleri ve vasıta kilitleme.

Rahatça müziğin keyfini çıkarmak için iPhone cihazınızı yüksek kaliteli bir kabloyla ön USB girişine takının. Mesaj okuyabilir ya da yazdırabilir, davet yapabilir veya rahatça bir rota başlatabilirsiniz. Dacia markasının pek çok modeli yer almakta olup, bir Dacia sahibi olmak isteyenler Dacia fiyat listesi üzerine göz atmadan karar vermemelidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.