Skinceuticals ile Evde Profesyonel Cilt Bakımı

Skinceuticals ile Evde Profesyonel Cilt Bakımı

Sağlıklı ve genç görünen bir cilt herkesin hayalidir. Fakat çevresel faktörler, zararlı güneş ışınları, sağlıksız beslenme ve medikal ilaç tedavileri gibi daha birçok etken cildin zamanından önce yaşlanmasına ve canlılığını kaybetmesine sebep olur. Tüm bu durumları engellemek ve cildin doğal ışıltısını korumak için düzenli cilt bakımı yapılması şarttır.

Bakım ürünleri tercih ederken cildin yapısı ve problemi göz önünde bulundurulmalıdır. Profesyonel bir cilt bakımı için bazı kadınlar güzellik merkezlerini tercih ederken, bazı kadınlar ise güzellik merkezlerine vakit ayırmayı tercih etmezler. Bizde sizler için evde profesyonel cilt bakımı yapabileceğiniz Skinceuticals markasını araştırdık!

Skinceuticals markasının ilk önceliği cilt sağlığını ve güzelliğini korumaktır. Bu sebeple önleme, koruma ve düzeltme olarak üç ana faktör altında ürünlerini toplamıştır. Skinceuticals ürünleri oluşabilecek cilt problemlerini önlemeye, daha önceden var olan veya yeni oluşan problemleri gidermeye ve cildi korumaya yardımcı olur.

Skinceuticals Antioksidan bakımları sayesinde çevresel faktörlerin cilde verdiği zararı ve yaşlılık belirtilerini gidermeyi hedeflediğini belirtmeliyiz. Koruyucu grup olan Skinceuticals güneş kremi formülündeki Çinko oksit filtresi ile zararlı güneş ışınlarına karşı cildi korur ve leke riskini en aza indirger. Serum çeşitleri sayesinde ise ciltte oluşan problemleri giderir. Sonuç olarak sıkı, pürüzsüz ve sağlıklı bir cilde kavuşmanızı sağlar.

Skinceuticals Hydrating B5 Gel

Hyaluronik asit içerikli nemlendirici bakım serumudur. Cildin su tutma kapasitesini arttırmaya yardımcı olur. İçeriğindeki hyalüronik ve B5 vitaminleri sayesinde çizgi, kırışıklık gibi yaşlılık belirtilerini gidermeyi destekler. Cildi derinlemesine nemlendirir. Cilde yumuşaklık ve doğal bir parlaklık kazandırır.

Skinceuticals Daily Moisture

Normal ve yağlı ciltler için geliştirilmiştir. Cildi nemlendirir, besler. Gözenek görünümünü en aza indirger. Cildin doğal yağ ve nem seviyesini dengeler. Cilde canlılık ve parlaklık kazandırır. Temizlenmiş cilde masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Daily Moisture Skinceuticals kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir.

Sizde Skinceuticals serum, Skinceuticals retinol, Skinceuticals C vitamini ve tüm ürün çeşitlerini Dermokozmetika’dan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.