Triko Takım Nereden Alınır?

Triko Takım Nereden Alınır?

Triko kumaş düz örme makineleri kullanılarak üretilir. Triko kumaş kullanılarak birçok farklı giyim alternatifi sunulur. Bunlardan biri özellikle tesettürlü kadınların bir numaralı tercihi olan triko takım modelleridir. Triko kumaş içinde yün ve pamuk ipliği bulunur. Bu kumaşlar ilmek yapılı olduğundan dolayı havayı tutabilir.

Triko kumaşın hava tutma özelliği olduğundan aynı zamanda ısıyı tutma özelliği de oldukça yüksektir. Bundan dolayı triko takım modelleri genel olarak kış mevsiminde tercih edilir. Triko kumaş kullanılarak yapılan ürünler yaz mevsiminde kullanıldığında terlemeye sebep olabilir. Yaz mevsiminde tercih edilen triko modellerin terletmesi normaldir.

Kadın Triko Modelleri

V yaka, fermuarlı, kapüşonlu, balıkçı yaka, yelekli, cep detaylı, motifli gibi birçok farklı triko takım seçeneği bulunur. Bu modeller tek renk olabileceği gibi birbirinden farklı ancak uyumlu renklerde de olabilir. Burada tamamen kişinin zevkleri ön plandadır. Triko takım modelleri pantolon ve kazaktan ibaret olabileceği gibi üçlü yani ekstra yelek olan seçenekleri de vardır. Özellikle kış mevsiminde şık kombinler yapmak istiyorsanız triko modelleri https://www.sementa.com/kadin-takim sitesinden tercih edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.