Nuxe ile Yenilikleri Keşfet!

Nuxe ile Yenilikleri Keşfet!

Fransız bir cilt bakım markası olan Nuxe, doğadan elde edilen içerikleri ile çeşitli cilt problemlerine farklı çözümler sağlıyor. Her cildin yapısının farklı olmasıyla beraber ihtiyaç duyduğu bakım ürünleri de farklılık gösteriyor. Nuxe cilt bakım serisinde, temizleyici, nemlendirici anti age yaşlanma karşıtı bakım ürünleri, karma ve yağlı cilt, leke, güneş serisi ve daha fazla ürün seçeneğini yelpazesinde bulunduruyor.

Markanın Kimliği Nuxe Huile Prodigieuse!

Kuru yağ denince akla ilk gelen isimlerin başında yer alan Nuxe kuru yağ çok amaçlı kullanımı ve etkinliği sayesinde kullanan kişilerin vazgeçilmesi olmayı başarıyor! İçeriğindeki 7 değerli bitkisel yağ doğal içeriklerden oluşan bu ürün yüksek derecede besleyici ve yaşlanma önleyici etkiye sahiptir. Nuxe kuru yağ;

Yüz, vücut ve saç kullanımına uygundur.

Bitkisel içerikleri cildi nemlendirir.

Saçlara yumuşaklık ve parlaklık kazandırır.

Cildin ihtiyaç duyduğu nemi sağlar.

Hoş kokusu sayesinde duyuları canlandırır.

Pırıltılı seçeneği ile bronz tene ışıltı kazandırır.

Kolay emilim sağlayan özelliği ile pratik uygulama sağlar.

Göz Çevresi Bakımının Püf Noktaları

Cilt bakımı yaparken en dikkat edilmesi gereken kısım göz çevresidir. Çünkü göz çevresi oldukça ince ve hassas bir yapıya sahiptir. Bu sebeple bu bölgeye kullanacağınız ürünlerin diğer ürünlerden farklı olması gerekir. Göz çevresi, uyku düzeni, yaş, çevresel etkenler gibi faktörlerden kolayca etkilenir. Böylece göz çevresinde kırışıklık, göz altı morlukları, torbalar ve koyu halkalar oluşur. Bu durumu önlemek adına göz çevresi için özel olarak geliştirilmiş kremlerin kullanılması tavsiye edilmektedir. Nuxe göz kremi kullanabilirsiniz.

Sizde Nuxe parfüm, Nuxe güneş kremi, Nuxe nemlendirici ve tüm Nuxe ürünleri Dermokozmetika’dan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.