Eviniz İçin En İyi Noel Aydınlatma Fikirleri

Eviniz İçin En İyi Noel Aydınlatma Fikirleri

 Doğru Noel Süslemelerini Seçmek İçin 5 İpucu

Doğru Noel süslerini seçmek, verilmesi zor bir karardır. Bu kadar çok seçenek varken, eviniz için hangisinin en iyisi olduğuna karar vermek zor olabilir. Neyse ki, doğru seçimi yapmanıza yardımcı olacak 5 ipucumuz var!

1.İpucu: Evinizin Tarzını Düşünün

2.İpucu: Evinizin Konumunu Düşünün

3. İpucu: Bütçenizi Düşünün

4. İpucu: Neyi Kutlamak İstediğinizi Düşünün

5. İpucu: Ne Söylemek İstediğinizi Düşünün

Noel Işıklarının Mükemmel Tipi Nasıl Seçilir

Yılbaşı ışıklandırması tatil sezonunun önemli bir parçasıdır ve farklı türleri vardır. Seçeceğiniz ışık türü, evinizi nasıl dekore etmek istediğinize, sahip olduğunuz ağaç türüne ve bütçenize bağlı olacaktır.

Üç ana Noel ışığı türü vardır: Akkor, LED ve CFL. Akkor Noel ışıkları en uygun fiyatlı seçenektir ancak aynı zamanda çok fazla ısı üretir ve diğer seçeneklere göre daha fazla güç tüketir. LED Noel ışıkları, akkor lambalardan daha az güç kullanır, ancak çok daha uzun süre dayandıkları için satın almaları pahalı olabilir. CFL Noel Işıkları, LED'lerden daha az güç kullanır ancak ışıkları diğer seçenekler kadar parlak veya sıcak değildir.

Evinizin Dış Tasarımı İçin En İyi Spot Işıkları Nasıl Seçilir

Evinizin dış tasarımı için en iyi spot veya led perde ışıklar arıyorsanız, doğru yere geldiniz. Bu yazıda, şu anda piyasada bulunan en iyi spot ve disk ışıklarından bazılarını tartışacağız.

Spot Işıkları: Spot ışıkları genellikle evinizin belirli bir alanını vurgulamak için kullanılır. Belirli bir alana odaklanan parlak bir ışık verirler. Evinizin mimari detayları olan belirli bir bölümünü öne çıkarmak veya bahçenizde ilgi çekici bir odak noktası oluşturmak istiyorsanız mükemmeldirler. Dezavantajı ise pahalı olmaları ve kurulumunun zor olmasıdır.

Disk Işıkları: Disk ışıkları, yılbaşı led ışıkları kullandıkları ve spot ışıklarından daha küçük bir alanı kapladıkları için vurgulu aydınlatma olarak da bilinir. Evin etrafındaki sanat eserleri veya bitkiler gibi nesneleri vurgulamak için onları harika kılan aşağı aydınlatmanın yanı sıra yukarı aydınlatma da sağlayabilirler. Bu armatürler tavanlara, duvarlara kolayca monte edilebilir,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.