Ticari Araç Kiralama Avantajları Carvento’da Sizleri Bekliyor

Ticari Araç Kiralama Avantajları Carvento’da Sizleri Bekliyor

Ticari araç kiralama ve hafif ticari araç kiralama günümüzde araç satın alım fiyatlarının, vergilerinin, sigorta primlerinin ve araç bakım bedellerinin hızlı bir şekilde artmasına bağlı olarak giderek ön plana çıkmaktadır. Çünkü kaliteli bir hizmetten uygun fiyatlarla faydalanma avantajı sağlamaktadır. Ekonomik faktörlere bağlı olarak ticari araç kiralama ve hafif ticari araç kiralama hizmetlerine duyulan gereksinim artmaktadır. Carvento hem ticari araç kiralama hem hafif ticari araç kiralama hizmetlerinde müşterilerine kaliteli, hızlı, etkili, güvenilir ve ekonomik fiyatlı çözümler sunmaktadır.

Farklı ölçeklerdeki işletmeler ticari araç kiralama ya da araç kiralama hizmetlerinden faydalanarak ticari araç ve hafif ticari araç ihtiyaçlarını gidermeleri halinde pek çok farklı avantaj elde derler. Bunların başında sermaye avantajı gelir. Araç satın alma yerine kiralama yapıldığında araç satın almak için nakit sermaye bağlanması ya da kredi kullanılması gerekmez. Bu durumda gerek nakit sermaye gerek bankalar nezdindeki kredibilite işletmenin çok ileri noktalara taşınmasını sağlayacak yatırımlar yapmak için kullanılabilir. Ticari araç kiralama hizmetleri alınmaya başlandığı andan itibaren MTV ve sigorta gibi operasyonel işlerle ilgilenme zorunluluğu işletmelerin üzerinden kalkar. Ayrıca lastik, periyodik bakım, arıza gibi çeşitli ek maliyetler de Carvento tarafından üstlenilir.

Carvento araç kiralama sektörünün önde gelen isimlerinden biridir. Carvento’dan ticari araç kiralama ve hafif ticari araç kiralama hizmetlerini almak farklı ölçeklerdeki işletmeler için sayısız avantajdan yararlanmak anlamına gelir. Diğer yandan araç satın almanın yani araç sahibi olmanın beraberinde getirdiği trafik müşavirliği ücreti, araç tescil ücreti ve vekalet ücreti gibi zorunlu ücretlerin ödenmesine gerek kalmaz. Carvento araç kiralama hizmeti alan kişiler Zorunlu Trafik Sigortası, Kasko Sigortası ve Motorlu Taşıtlar Vergisi gibi gider kalemlerinin ödenmesi zorunluluğuyla da karşı karşıya kalmazlar.

Tüm bunlara ek olarak ticari araçların ve hafif ticari araçların periyodik bakım ücretleri, kışlık ve yazlık lastik ücretleri müşteriler açısından ekstra bir yük olmaktan çıkar. Araç kiralama hizmeti alan işletmeler aldıkları hizmete ilişkin fatıraları gider olarak kullanma avantajından da yararlanabilirler. Böylece araç sahibi olmanın ve bunun beraberinde getirdiği bakım, onarım, sigorta ve diğer masrafları kullanmak için ayıracakları kaynakları işlerini büyütmelerini sağlayacak yatırımlara yönlendirebilirler. Kiralanan ticari ve hafif ticari araçların bakımı, muayenesi ve diğer işlemlerin her biri Carvento tarafından üstlenildiği ve gerçekleştirildiği için işletmeler kiraladıklara araçlara yalnızca yakıt koyma ve ulaşım ihtiyaçlarını karşılama avantajından faydalanabilirler. Tüm bu avantajlardan yararlanmaya başladıkları andan itibaren ulaşım gereksinimlerini üst düzey kalite ve ekonomik fiyatlarla karşılayabilirler, elde ettikleri konforun tadını çıkarabilirler.

Carvento’yu Seçin Kaliteli Hizmeti Garantileyin

Carvento araç kiralama hizmetinden faydalanan tüm müşterilerine araç kiralama hizmeti aldıkları süre boyunca kaliteli ve kapsamlı hizmetler sunma konusunda büyük bir hassasiyet gösterir. Carvento’nun Türkiye genelinde anlaşmalı 360 servis noktası vardır ve bu sayede müşterilerine üst düzey hizmet vermeyi başarmaktadır. 7/24 Assistance hizmeti ile müşterilerin ihtiyaç duydukları her an destek sağlamakta bunun yanı sıra anlaşmalı lastik servislerinde lastik depolama ve lastik değişim hizmetleri de vermektedir. Bu sayede araç kiralama hizmetinden faydalanan müşterilerin araç satın almak yerine söz konusu kaynakları firmalarının yatırımlarını büyütmek için kullanmaları gibi büyük bir avantaj sahibi olmaları mümkün olmaktadır.

Hafif ticari araç kiralama ve ticari araç kiralama hizmetleri işletmeler maliyetler konusunda son derece önemli avantajlar sağlar. Bunun nedeni özellikle uzun dönem hafif ticari araç kiralama hizmetlerinin maliyetlerinin çok daha uygun fiyatlara denk gelmesidir olarak kabul edilebilir. Ticari araç kiralama hizmetlerinden faydalanılması halinde kiralanan ticari ve hafif ticari araçların tüm bakım onarım, vergi, sigorta ve benzeri giderleri Carvento tarafından karşılandığından araç kiralama hizmetinden yararlanan işletmelerin ekstra bir yükle karşı karşıya kalması söz konusu olmaz.

Özellikle büyük şirketler değişen ve gelişen gereksinimlerine göre farklı markalarda ve modellerde hafif ticari ve ticari araçlara farklı periyotlarda gereksinim duyabilirler. Bu durumda gerekli araç alım satımlarını yapmaktansa Carvento hafif ticari araç kiralama ya da ticari araç kiralama hizmeti ile diledikleri araçlara daha hızlı ve ekonomik bir şekilde ulaşma imkanına sahip olurlar.

Araçların vergilerinin ve periyodik bakımlarının takip edilmesi işletmeler açısından zaman ve maliyet yükü yaratabilen durumlar olarak kabul edilir. Carvento aracılığıyla alınan uzun dönem araç kiralama hizmetleri sayesinde ilgili işlemlerin takip edilmesi gerekliliği ortadan kalkmakta ve bu durum işletmeler için bir yük olmaktan çıkmaktadır.

İkinci el araçları satmak zaman zaman son derece zor olabilmekte ve meydana gelen değer kaybı dolayısıyla aracın istenilen fiyata satılamaması gibi durumlarla karşı karşıya kalınması mümkün olabilmektedir. Carvento araç kiralama hizmetlerini tercih eden, ticari ya da hafif ticari araç kiralayan işletmeler zaman içinde araçlarda meydana gelen değer kaybından kaynaklanması olası zararlardan etkilenmeme avantajına sahip olurlar. Herhangi bir kaza, bakım ya da onarım gereksinimi oluşması halinde Carvento müşteri mağduriyetine neden olmadan ikame araç temin eder.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.