YAPI KREDİ ÇÖKTÜ MÜ? 1 Kasım Yapı Kredi mobil neden açılmıyor? Yapı Kredi erişim sorunu, ne zaman düzelecek? YAPI KREDİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI KAÇ?

YAPI KREDİ ÇÖKTÜ MÜ?  1 Kasım Yapı Kredi mobil neden açılmıyor? Yapı Kredi erişim sorunu, ne zaman düzelecek?  YAPI KREDİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI KAÇ?
1 Kasım Yapı Kredi çöktü mü son dakika gündemdeki yerini aldı. Bankanın müşterileri bireysel bankacılık işlemleri için mobil uygulamaya erişim sağlayamıyor. Kullanıcılar Yapı Kredi mobil çöktü mü? Yapı Kredi mobil neden açılmıyor? sorularına yanıt aramaya başladı. Erişim sorunu ile karşılaşan banka müşterileri internet bankacılığı işlemleri için müşteri hizmetlerine ulaşıyor. Peki, Yapı Kredi mobil çöktü mü, sorun ne, neden açılmıyor? İşte, yanıtlar…

Yapı Kredi mobil son dakika çöktü haberleri ile gündemde. Online bankacılık ve mobil uygulamayı kullanmak isteyen müşterilerin yaşadığı erişim sıkıntısına bankadan açıklama gelecek açıklama çözüm olacak. Yapı Kredi çöktü mü, neden açılmıyor, ne zaman düzelecek? İşte Yapı Kredi internet bankacılığı erişim sorunu hakkında son durum.

YAPI KREDİ ÇÖKTÜ MÜ?
Yapı Kredi mobil uygulamasına giriş yapılamıyor. DownDetector'e birçok rapor girilmesiyle beraber Yapı Kredi ekibi şu açıklamayı yaptı; "Yoğunluk sebebiyle uygulamaya geçiçi olarak erişilememektedir. Tekrar erişim sağlamanız için çalışıyoruz."

YAPI KREDİ'DEN BİLGİLENDİRME!

DownDetector'e birçok rapor girilmesinin ardından Yapı Kredi'nin mobil uygulamasından bilgilendirme yapıldı:

"Yoğunluk sebebiyle uygulamaya geçiçi olarak erişilememektedir. Tekrar erişim sağlamanız için çalışıyoruz."

YAPI KREDİ NEDEN AÇILMIYOR?
Akıllı telefonlarından ya da bilgisayarlarından işlem yapmak isteyen Yapı Kredi müşterileri, sisteme erişim sağlayamadı. Bankanın verdiği uyarı metnine göre sistemde yoğunluk yaşanıyor.

YAPI KREDİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ
444 0 444 / 0850 222 0 444 Bireysel Müşteri İletişim Merkezi ile şubeye gitmeden tüm bankacılık işlemlerinizi zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.