Modoko Calacatta Mermer ve Mobilya Grupları

Modoko Calacatta Mermer ve Mobilya Grupları

Modern bir görünüme sahip olan Calacatta Mermer, yaşam alanlarınızdaki şıklığı sizin için özel olarak hazırlayan bir mermer türüdür. Görünümünün yanı sıra teknik özellikleri ile de sıklıkla tercih edilen Calacatta Mermer, ısıya ve dışarıdan gelen tüm fiziksel darbelere karşı oldukça sağlam bir mermer türüdür. Üst segment bir mermer türü olan Calacatta Mermer, uzun yıllar sadece bakımları yapılarak gönül rahatlığı ile kullanılabilir.

Calacatta Mermer Kullanım Alanları

Calacatta Mermer, sınırlı alanlarda kullanılan bir mermer türüdür. Üst segment bir mermer olması nedeni ile diğer mermerler gibi hayatımızın her alanında Calacatta Mermer’i görmemiz mümkün değildir. Özellikle modern ve şık ev dekorasyonlarında kullanılan bu mermer türü, mermer masa ve mermer yemek masası modellerinde karşımıza çıkmaktadır.

Klasik dekorasyon, modern dekorasyon veya luxury dekorasyon fark etmeksizin tüm dekorasyon örneklerinde kendini belli edecek bir mermer türü olan Calacatta Mermer, beyaz mermer çeşitleri arasından en dikkat çeken olarak karşımıza çıkıyor.

Calacatta Yemek Masası Modelleri

Calacatta mermer yemek masası modelleri, ev dekorasyonlarında mutfak veya salonlarda kullanılabilecek mermer modelleridir. Şık bir görünüme sahip olan bu beyaz mermer masa modelleri, aynı zamanda da mermerin vermiş olduğu sağlıklı ve hijyenik yapı ile güvenilir bir şekilde kullanılabilmektedir.

Mermer Masa Avantajları

Mermer insan zararı olmayan bir malzemedir. Bu nedenle de özellikle yemek masası gibi alanlarda gönül rahatlığı ile kullanılabilmektedir. Uzun yıllar kullanılabilecek olan mermer yemek masası için sadece rutin bakımlar yapılması yeterli olacaktır.

Ertaş Granit - Mermer, yapmış olduğu mermer kaplama ile mermer masa modellerinizin çizilmeden daha uzun bir süre kulllanılmasını da sağlamaktadır. Hem yurt içinden hem de yurt dışından almış olduğu mermer plakaları sizin için özenli bir şekilde şekillendiren Ertaş Granit- Mermer’i ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.