İstanbul’da kripto para satışı yapmanın en yeni yolu: NakitCoins

İstanbul’da kripto para satışı yapmanın en yeni yolu: NakitCoins

Bilindiği üzere Bitcoin ve kripto para alış satış işlemlerinin en bilinen yolu bu varlıkları aracı kurumlar vasıtasıyla mobil ya da masaüstü cihazlardan gerçekleştirmektir. Ancak bu yöntemin avantajlı yanları olduğu gibi dezavantajlı durumları da söz konusu olabilmektedir. Bu dezavantajların en önemlilerinden biri bu şekilde yapılan kripto para ve Bitcoin satışlarında iki aracı kurumun devreye girmesi ve haliyle bu nedenden dolayı kullanıcıların karşılaştıkları ek masraflar olmaktadır.

Bu konuda kripto al sat işlemleri için İstanbul’u ziyaret edenler ya da İstanbul’da yaşayanlar için çok pratik ve yüzyüze bir kripto al sat yöntemi başladı: NakitCoins.

Peki NakitCoins’te İstanbul’da kripto paraların alım satım işlemleri nasıl oluyor? Dilerseniz detaylara göz atalım.

NakitCoins, kripto para alım satımını döviz bürosu kolaylığıyla gerçekleştiriyor.

Şimdilik İstanbul’da 2 şubesi bulunan NakitCoins’te kripto para alım satımı döviz bürosu kolaylığıyla gerçekleştirilebiliyor. İstanbul Gümüşsuyu merkez şubesinin yanı sıra Türkiye finans piyasalarının kalbi olan Kapalı Çarşı’da da bir şubesi bulunan NakitCoins’in bir de Ankara Çankaya’da şubesi bulunuyor.

Peki İstanbul kripto para al sat işlemlerini gerçekleştirmek için ne yapmak gerekiyor? Gelin, detaylara göz atalım.

Adım – 1: Uygulamayı edinin.

Öncelikle NakitCoins uygulamasının cep telefonunda yer almasını sağlayın. Bunun için yapmanız gereken şey hem Android hem de iOS cihazlar için Google Play Store ve Apple Store’da yer alan NakitCoins uygulamasını mobil cihazınıza indirmek. Ardından NakitCoins uygulamasında geçerli bir hesap açmalısınız.

Adım – 2: Mevcut kripto paralarınızı buraya taşıyabilirsiniz.

NakitCoins uygulaması aynı zamanda bir kripto para cüzdanı olarak da kullanılabilir. Eğer sıfırdan bir yatırım yapmayacak ve mevcutta yatırımlarınız varsa bunların hepsini NakitCoins’te açtığınız hesaba taşıyabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, halihazırdaki Bitcoin, Ethereum veya hangi kripto para birimine sahipseniz bu varlıklarınızı NakitCoins’te hesabınıza özel cüzdanın kodunu girerek kendi cüzdanınıza taşımak olacaktır.

Ardından bu taşıdığınız miktarı çekmeye kalıyor işlem.

Adım – 3: NakitCoins şubelerinden paranızı çekmek için talep oluşturun.

Hesabınızda yer alan kripto paraların hangisinden ne kadar çekecekseniz o miktar için NakitCoins uygulaması üzerinden talep oluşturmalısınız. Oluşturduğunuz bu talep, NakitCoins şubesindeki görevliye iletilmek üzere size bir QR kod ya da sayısal bir kod verecektir.

Adım – 4: Görevliye kodu iletin.

NakitCoins şubesindeki vezne görevlisine para çekme talebinize yönelik oluşturmuş olduğunuz talebin QR kodu ya da diğer sayısal kodunu ilettikten sonra vezne görevlisi kendi cihazından sizin bu talebinizi onaylayacaktır. Onaylama işleminin ardından sistem otomatik olarak o anki kur üzerinden talebinizin karşılığında dolar, Euro hiç fark etmez hangi para biriminden kripto paranızı bozdurmak istiyorsanız o miktarın karşılığını anında alacaksınız.

Anında bozdurma işlemi

İşte NakitCoins ile kripto al sat işlemini gerçekleştirmek bu kadar kolay. Bunun için tek yapmanız gereken NakitCoins uygulamasını indirdikten sonra NakitCoins şubesine gitmek. Tüm yapmanız gerekenin hepsi bu kadar.

Bütün bunların ardından sadece NakitCoins ile 2 farklı aracı ile muhatap olmadan kolayca ve hızlı bir şekilde para çekme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra geleneksel kripto para çekim işlemlerinde karşılaşabileceğiniz yavaşlık sorununu da aşmış olacaksınız.

NakitCoins ile hızlı ve kolay kripto para çekimi yapın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.