Kullanışlı Davlumbaz Modelleri

Kullanışlı Davlumbaz Modelleri

Genel kapsamda davlumbaz yemek pişirme işlemlerinde ortaya çıkan kötü koku, duman, buhar ve yağ buharı gibi hijyen ve sağlık açısından zararlı olan bu hava partiküllerini emiş güçlerini kullanarak içlerine çekerler ve bulunduğu ortamdaki havanın hijyenik şekilde sirkülasyonunu sağlayan cihazlara davlumbaz denir. Kullanılacağı mutfağa göre doğru seçilmiş bir davlumbaz, oluşan kötü kokunun ve buharın dolaplara, eşyalara diğer odalara ve yemek yapan kişilerin giysilerine sinmesini engeller.

Davlumbaz Çeşitleri

Her evde olmazsa olmaz beyaz eşya grubunda olan davlumbaz farklı çeşit ve modellere göre insanların ihtiyaçlarına ve zevklerine hitap etmektedir. Davlumbaz seçimi yaparken mutfağınızın büyüklüğüne ve küçüklüğüne kullanılacak alanı göz önünde bulundurarak seçim yapılmalıdır. Duvar tipi, ada tipi(tek emişli), ad tipi (çift emişli), kaş tipi, konsol tipi, tezgâh üstü tipi ve soğuk işlem davlumbaz gibi çeşitleri vardır. Ev ve işyerlerine uygun herkesin zevkine hitap eden Davlumbaz çeşitleri bulunmaktadır. Çalışma şekline göre davlumbazlar ikiye ayrılır bunlar ise; klasik davlumbazlar ve yüksek performanslı davlumbazlar.

Farklı renk ve emiş gücüne sahip olan her çeşit ve modelde ki modern ve klasik tasarımlı ve uygun fiyatlı davlumbaz çeşitleri için https://www.luxell.com.tr/ankastre-davlumbaz sitesine göz atabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.