Chezmoi Karaköy Lezzetleri ve Avantajları

Chezmoi Karaköy Lezzetleri ve Avantajları

Chez Moi kelimesi Fransızca’dır ve Benim Evim almanına gelmektedir. 5 farklı katta hizmet veren restoran farklı konseptler ile dikkat çekiyor. Restorantta bar, cafe, bistro ve restoran deneyimi sunan Chezmoi lezzetli yemeklerin sırlarını içerisinde taşıyor. Lezzetli yemekler yemek için kaliteli ve müşteri memnuniyetini öncelikleyen mekanları tercih etmelisiniz. Bu mekanlar arasında yer alan Chezmoi Karaköy tarihi yapısı ve modern detayları ile dikkat çekiyor.

Karaköy Restaurant Özellikleri Nelerdir?

Chez Moi 1870’ten bu yana bulunan tarihi binasında 2016 senesinden beri müşterilerine hizmet ediyor. Restoranın menüsü içerisinde Fransız, İtalyan ve Osmanlı mutfağı yer alıyor. Restoranın 5. Katı ise klasik bir Türk meyhane kültürü için düşünülmüştür. Meyhanede farklı mezeler, zeytinyağlı yemekler, Balkan mutfağından seçmeler ve klasik meyhane yemekleri bulunuyor.

Kendine özgü ve oldukça güzel lezzetli yemeklere sahip olan muhteşem menüsünde her öğün için tercih edebileceğiniz ürünler yer alıyor. Karaköy restaurant seçimleriniz arasında rahatlık, tarihi doku ve modern tasarım detayları isteyenler için oldukça etkileyici bir mekandır. Bu anlamda bu mekan geleneksel ve modern unsurları bir araya getirmede oldukça başarılı olmuştur. İstanbul manzarası içinde huzurlu bir vakit geçirmek için en doğru yerlerden biri olacaktır.

Chez Moi Karaköy Cafe İçinde Neler Yiyebilirsiniz?

Bu mekanda pek çok öğün içinde tüketebileceğiniz farklı lezzetlere sahiptir. Kahvaltılar, yemekler ve tatlılar arasından dilediğiniz tercihleri yapabilirsiniz. Kahvaltılarda farklı ve çeşitli türlerde sıcak kahvaltılık aperatifler tercih edebilirsiniz. Her sunumda özenli ve eşsiz bir tabakla karşılaşacaksınız. Ayrıca ara öğünler için tercih edebileceğiniz pek çok farklı alternatifiniz de bulunuyor.

Farklı kültürlere ait lezzetleri tadabilir ve özel tabaklar yaratabilirsiniz. Osmanlı mutfağı, Balkan mutfağı ya da Fransız mutfağından farklı tercihlerde bulunabilirsiniz. Ya da Karaköy cafe içinde çayınız ya da kahvenizin yanına farklı alternatif tercihlerde bulunabilirsiniz. Farklı tatlılarla zamanınızı tatlandırabilirsiniz. Browni, sufle ya da diğer pek çok tatlı alternatifi ile damak tadınıza uygun bir tercihte bulunmanız mümkündür. Akşamları ise 5.katta yer alan kültürel meyhanede ya da restoran kısmında vakit geçirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.