Yenmak Motor Parçaları

Yenmak Motor Parçaları

Günlük hayatta sıkça kullandığımız araçların motor parçaları üretimini gerçekleştiren Yenmak uzun yıllardır bu alanda hizmet veren firmalardan birisidir. 1965 yılında küçük bir atölyede kurulan firma bugünlerde yurt içinde ve yurt dışında önemli bir yere sahiptir. Firma motor parçaları üretmek açısından oldukça önemli bir rol oynamaktadır. Firma piston başta olmak üzere silindir gömleği, piston pimi ve segman gibi önemli parçaların üretiminden sorumludur. Vermiş olduğu hizmetler sayesinde 95 ülkeye ihracat yapan firmanın önemi oldukça büyüktür.

Firmanın üretmiş olduğu parçalar arasında gömlek lastiği de bulunmaktadır. Motorlarda sızdırmazlık elemanı olarak görev yapan bu parçalar kauçuk malzemeden üretilmektedir. Yenmak bu alanda sahip olduğu uzun yıllardan beridir süregelen tecrübesi sayesinde önemli işler yapmaktadır.

Motor Parçaları İmalatı

İçten yanmalı motor parçaları döküm yöntemleri ile üretilmektedirler. Dökümhanelerde gerçekleşen bu imalat yöntemi sayesinde araçlarımızın motorlarında kullanılan ürünler öncelikle eritilerek belirli bir kalıbın içerisine dökülmektedirler. Daha sonrasında bu kalıptan çıkarılan ürünler yüzey işlemlerinin ardından kullanıma hazır hale gelmektedir.

Döküm yöntemlerinde dikkat edilmesi gereken hususlardan birisi dökümde üretilen parçaların gaz boşluklarına sahip olmaması gerektiği konusudur. Döküm yöntemlerinde hata olarak karşılaşılan bu durumlardan kaçınılması gerekmektedir. Yenmak Motor Parçaları üreten bir firma olarak uzun yıllardır süregelen tecrübesi sayesinde motor parçalarını sorunsuz bir şekilde üretmektedir. 95 ülkeye yaptığı ihracat bu başarısını kanıtlar niteliğindedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.