Nikah Şapkası Modellerinde Rakip Tanımıyoruz

Nikah Şapkası Modellerinde Rakip Tanımıyoruz

Nikah aksesuarları bir gelinin olmazsa olmaz detaylarından bazılarıdır. Nikahta geleneksel olarak kullanılan bu aksesuarlar gelinler için hem özel olmalıdır, hem de tarzlarına uygun bir seçim yapılması mühimdir. Sade bir nikah düşünüyorsanız eğer, bu nikahta kullanacağınız bazı aksesuarlar giyeceğiniz elbisede oldukça tarz ve özel bir görüntüye sahip olmanızı sağlayacaktır. Kıyafetlerle bütünleşen ve aslında geçmişten bu yana sıklıkla kullanılan bazı aksesuarlar sade nikah törenleri için oldukça şık bir alternatif olabilir.

Vualet nikah şapkası aslında uzun yıllardır kullanılagelen bir şapka modeli. Duvak niyetine tülü olan, genellikle tüylü ve pek çok rengini rahatlıkla bulabileceğiniz bir şapkadır vualet nikah şapkaları. Nikahlarda pek çok gelin tarafından kullanılmaktadır. Hem tarz görünmesi, hem de geçmişten bu yana modasının asla geçmiyor oluşu nikah törenlerinde sevilerek kullanılan bir nikah şapkası haline gelmesine sebep olmuştur. Vualet şapkaların süslemeleri şapkanın rengine ve dokusuna uygun olmalıdır. Genellikle tül ve saten kumaşlar bu şapkalarda öne çıkmaktadır. Parlak görünmesi, tüylerin şapka ile uyumu, tüllerin işlemeleri ve genellikle eldivenleri ile beraber takım olarak satılması sebebi ile kombin halinde satın alınabilmekte ve uyumlu bir görüntü yakalanmasını sağlamaktadır.

Maskeler ise aslında sık kullanılan bir nikah aksesuarı değildir fakat genellikle nikah sonrası verilen davetlerde kullanılmaktadır. Üzerindeki işlemeler dökülme yapmaz. Göz kısmını kapatır ve gizemli bir hava yaratılmasını sağlar.

Tüylü bileklikler ve nikah şapkalarını yine takım olarak bulabilirsiniz. Küçük detaylara sahip fakat oldukça özenle tasarlanmış bu ürünler en mutlu gününüz olan nikah gününüze ayrı bir hava katarak hem resimlerde daha şık görünmenize sebep olacak, hem de nikahınıza katılan misafirleriniz için şık bir görüntü yaratacaktır. Detaylar İçin; https://www.hayalperestboncuk.com.tr/nikah-sapkasi-eldiven

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.