Cami Halısı Üreticisi

Cami Halısı Üreticisi

Elifnur Cami Halıları; nitelikli personeli, kaliteli hizmeti ve yüzlerce başarılı referansı ile ön plana çıkan cami halısı firmaları arasında yer alır. Koşulsuz müşteri memnuniyeti prensibi ile hizmetlerini sürdüren firma, 2008 yılından günümüze kadar başarılarını devam ettirir. Firmanın sahip olduğu 10 bölge müdürlüğü ve 500 bayi ağı Türkiye’nin her bölgesinde hizmet sunmasına yardımcı olur. Kaliteli ve uygun fiyatlı cami halıları üreten firma, müşteri memnuniyetini ön planda tutar.

12 yılı aşkın bir süredir cami halısı üretimi yapan Elifnur Cami Halıları, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da cami halısı hizmeti verir. Son teknoloji kullanılarak üretilen cami halıları, müşteri isteğine özel olarak üretilir ve en kısa süre içerisinde kişilere teslim edilir.

Elifnur Cami Halılarının; akrilik, yün, göbekli, saflı ve seccadeli cami halıları hizmetleri bulunur. Aynı zamanda bu firmanın yurt ve mescit halısı gibi ürünlerde bulunur. Geniş ürün yelpazesi ile kullanıcıların beğenisine sunulan cami halıları kaliteli malzemeler ile üretilir. Bu sayede cami halıları uzun yıllar boyunca sorunsuz şekilde kullanılabilir.

Cami Halısı Özellikleri

Müslümanların ibadet etmek için gün içerisinde ziyaret ettikleri ve insanların bir araya gelmesine yardımcı olan camilerin iç yapısı oldukça önemlidir. İbadet eden kişilerin, ibadetleri sırasında huzurlu olmaları için cami içerisinde yer alan motif, desen ve halı gibi detaylar büyük öneme sahiptir.

Camilerden içeri girildiği anda ilk dikkat çeken detay lardan bir tanesi cami halıları dır. Cami halıları ibadet eden kişilerin sıklıkla temas ettiği bir detay olduğu için önemle seçilmesi gerekir.

Cami halısı seçiminde ve üretiminde dikkat edilmesi gereken birtakım hususlar bulunur. Bu husuların ilki halının desen yapısıdır. Ülkemizde konumlanan camilerde sıklıkla kullanılan cami halısı modellerinin desenleri saflı ve göbek desenleridir.

Dikkat edilmesi gereken hususlardan bir diğeri de halının sahip olduğu renktir. Kullanılan cami halısının rengi caminin iç mimarisine uygun olmalı, kolay kirlenmemeli ve leke göstermeyecek bir yapıya sahip olmalıdır. Aynı zamanda renkler ibadet sırasında kişilerin dikkatini dağıtmayacak şekilde seçilmelidir.

Cami halısı üretiminde dikkat edilmesi gereken bir başka husus ise halı üretiminde kullanılan hammaddelerdir. İbadet eden kişilerin halı ile temas ettiği göz önünde bulundurulduğu zaman halı üretiminde kullanılan hammaddenin sağlıklı olması gerekir. Aynı zamanda halıların kir ve toz tutmayan bir yapıya sahip olmaları gerekir. Tüm bu detaylar dikkate alındığı zaman cami halıların hammaddelerinin yün olması en ideal tercih olur. Yünden üretilen cami halıları hem sağlıklı bir yapıda bulunurlar hem de uzun süreli kullanıma imkan verirler.

Elifnur Cami Halısı Modelleri

Camiler İslam kültüründe büyük öneme sahip olan mimari yapılardır. Bu yapılar, gün içerisinde binlerce insanı bir araya getirirler. İslam mimarı ve motiflerini bünyesinde bulunduran kültürel bir miras özelliğine sahip olan camiler göz alıc güzellikleri ile ön plana çıkarlar. Camilerin dikkat çeken özellikleri arasında cami halıları bulunur. Cami halıları çeşitli renklere ve desenlere sahiptir. Elifnur Cami Halıları firması; akrilik, yün, göbekli, saflı ve seccadeli cami halıları seçeneklerini kullanıcıların beğenisine sunar.

Saflı cami halısı; düzenli ve eşit aralıkları ile saflara ayrılarak ibadet eden kişilerin ibadetlerini huzurlu bir ortam içerisinde gerçekleştirmesine yardımcı olan cami halısı modelidir. Düzenli yapısı ile ön plana çıkan cami halısı hijyenik yapısı ile sıklıkla tercih edilir. Cami halısının desen ve motifleri estetik bir görünüm oluşturur. Cemaatin saf tutmasına yardımcı olan saflı cami halısı, huzurlu bir ibadet ortamı oluşmasını sağlar.

Akrilik cami halısı; fiziksel dış etkenlere karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir. Halı modeli bu özelliği sayesinde uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Bu halı modelinin üretildiği hammadde keçeleşme probleminin oluşmasını engeller. Aynı zamanda bu ürün, aşınma ve lekelere karşı oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Akrilik cami halıları, rutubet ve küf tutmazlar. Bu özellikleri sayesinde dört mevsim boyunca rahatlıkla kullanılabilir.

Göbekli cami halısı; halı ortasında büyük bir desenin yer aldığı cami halısı modelidir. Bu ürün ülkemizde konumlanan camilerde kullanılmak üzere sıklıkla tercih edilen bir modeldir. Ateşe karşı dayanıklı olan ve ısı yalıtımı sağlayan cami halısının kullanımı oldukça rahattır. Sık kullanıma uygun şekilde tasarlanan cami halısı uzun süreli kullanım sonrasında aşınmaya ve diz izine neden olmaz. Kısa sürede deforme olmayan ürün uzun yıllar kullanılabilir.

Cami halıları hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak için Elifnur Cami Halıları web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Web sitesinde yer alan iletişim numaralarına ulaşarak bilgi edinebilir ve kısa süre içerisinde siparişinizi oluşturabilirsiniz. https://elifnurcamihalilari.com/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.