Ekmaş Markası

Ekmaş Markası

Ekmaş markası olarak birçok farklı türde ekipmanlar üretiyoruz. Uzun yıllardır sektörde yer alan firmamız kaliteli ürünler üretmektedir. Üretmiş olduğumuz kapalı sistem arabası, fermantasyon odası olmayan atölyeler için bir alternatiftir. Kutunun ön, yan ve üst kısımları kapatılarak içindeki hamurun kabuk oluşturmaması sağlanır. Hareketli tekerlekleri sayesinde her yöne hareket ettirilebilir. Koruyucu tamponlar ile darbe hasarı ortadan kaldırılmıştır.

Kollar, bebek arabasını kontrol etmeyi kolaylaştırır. Standart boyutlu bir arabanın yüksekliği 181 cm'dir. Paslanmaz çelik ürünlerimizin tamamında 304 kalite çelik kullanılmaktadır. Paslanmaz çelik ürünlerimizin imalatı sırasında Tig kaynağı yapılmaktadır. Ekmaş markası olarak İstenilen diğer ölçülerde üretim yapılır.

Ekmaş Kaliteli Ürünler Üretiyor

Ekmaş markası olarak üretmiş olduğumuz saklama kapları yine kaliteli malzemeden üretilir. Katkı maddesi eklenebilen ve fırın içerisinde istenilen yere taşınabilen portatif ve hijyenik saklama kutularıdır. Ekmaş ailesi olarak üretmiş olduğumuz bir diğer ürün hamurların konduğu bezlerdir. Bu bezlerimiz %100 pamuk ipliğinden üretilmiştir. Polyester içermez. Özel dokuma ve diğer özellikleri sayesinde yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir. İstenilen seviyede üretim yapılır. Firmamızca üretilen kek çemberleri, pasta ve kekleri istediğiniz ebatta şekillendirebilmeniz için tasarlanmıştır.

Ekmek tavası, hamurun mayalanmasından fırınlanmasına ve tezgâhta sunumuna kadar hamurun zeminle temas etmeden daha hijyenik ve homojen bir şekilde pişirilmesini sağlayan üretici için vazgeçilmez bir yardımcıdır. Ekmaş firması unlu mamuller alanında birçok farklı malzemeler üretmektedir. Ekmaş firmasına ulaşmak için https://www.ekmas.com.tr/ adresini tıklayabilirseniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.