Salonlarında Yenilik İsteyenler İçin, “Göz Alıcı Oturma Grubu Modelleri Evlerinizi Şenlendirecek!“

Salonlarında Yenilik İsteyenler İçin, “Göz Alıcı Oturma Grubu Modelleri Evlerinizi Şenlendirecek!“

Gündoğdu Mobilya Koltuk Takımı

Eskiyen koltuk takımınızı değiştirmek istiyor ve modeller arasında karar veremiyor musunuz? Gündoğdu Mobilya sizler için oturma grubu modellerini bir araya getiriyor!

Gündoğdu Mobilya tarafından üretilen birbirinden çeşitli oturma grubu modelleri ile evlerinizin atmosferini yenileyin! Zevkinize uygun dekore ettiğiniz odalarınızı en şık oturma grubu modelleri ile tamamlamak için bizce fırsatları kaçırmayın!

Modern Odalar İçin Chester Koltuk Takımları

Günümüzde en çok tercih edilen lüks mobilya gruplarından olan Gündoğdu Mobilya’nın chester koltuk takımları, kapitoneli ve düğmeli yapıları ile dikkat çekiyor. Şık duruşa sahip chester koltuk takımları 9.190 TL’den başlamakta. Siz de Gündoğdu Mobilya’dan chester koltuk takımı satın alarak salonlarınızda harikalar yaratabilirsiniz.

Gündoğdu Mobilya Chester Koltuk Takımı Modelleri 2022

Despina Chester Koltuk Takımı: Modern tasarım isteyenler için üretilen koltuk takımı yumuşak dokulu örme kumaştan oluşur. Oturum süngerinde 32 dns soft sünger kullanılmıştır ve yumuşaklık olarak orta sertliktedir.

Çırağan Chester Koltuk Takımı: En beğenilen koltuk takımlarından olup ve kolay silinebilen, temizlemeye uygun nubuk kumaştan üretilmektedir. Oturma süngeri yumuşaklık olarak orta sertliktedir ve yatak olma özelliği bulunmamaktadır

Lotus Chester Koltuk Takımı: Yumuşak dokulu düz, örme kumaştan üretilmektedir. Kolay silinebilir ve temizliği kolaydır ve oturma süngeri orta sertliktedir.

Beyzade Chester Koltuk Takımı: Nubuk ve keten kumaştan üretilmektedir. Fırınlanmış gürgen ve mdf iskelet kullanılmıştır.

Siz de şık bir dekorasyon için en önemli parçalardan olan chester koltuk takımı arayışı içindeyseniz, Gündoğdu Mobilya markası ile stilinize uygun modelleri bulabilirsiniz.

En Tarz Köşe Takımı Modelleri

Evlerde en fazla tercih edilen koltuk modellerinden olan Gündoğdu Mobilya’nın köşeli koltuk modelleri yani l koltuk, şık ve modern görünümleri ile oturma odalarının görünümünü değiştiriyor. 5.090 TL’den başlayan fiyatlarla en konforlu köşe koltuk takımı modelleri için Gündoğdu Mobilya’yı tercih edin!

Gündoğdu Mobilya Köşe Takımı ve Modelleri 2022

Bella Köşe Koltuk Takımı: Yumuşak dokulu örme keten kumaşı sayesinde sizi terletmez kumaştan üretilmiştir. Yataklı ve sandıklı olup çekyata dönüşür.

Optima Köşe Koltuk Takımı: Yumuşak, düz örme kumaştan üretilmektedir ve kolay silinebilir özelliğe sahiptir. Oturma süngeri orta sertlikte olup yataklıdır.

Truva Köşe Koltuk Takımı: Yumuşak, düz örme kumaştan üretilmektedir. Sırttan devirmeli yatak mekanizması bulunmaktadır.

Lotus Köşe Koltuk Takımı: Yumuşak, düz örme kumaştan üretilmektedir. Döner mekanizması sayesinde yatak olabilmektedir.

Salonlarınız için en şık ve en modern köşe koltuk takımı modelleri Gündoğdu Mobilya’da sizleri bekliyor!

Berjer İle Odalarınızın Havasını Değiştirin

Geniş ve konforlu bir mobilya olması sebebiyle Gündoğdu Mobilya’nın tekli koltuk modelleri sıkça tercih ediliyor. Salon ve oturma odalarının tamamlayıcı mobilyalarından olan berjerler, Gündoğdu Mobilya’da 1.815 TL’den başlamaktadır. Siz de bu fırsatı kaçırmayın!

Gündoğdu Mobilya Berjer Modelleri 2022

Beyzade Berjer: Nubuk ve keten kumaş karışımından üretilmektedir. İskelet malzemesi olarak gürgen ve mdf kullanılmıştır.

Asya Berjer: Keten kumaştan üretilmektedir. Oturma minderinde sizleri rahat ettirecek 32 dns soft sünger kullanılmıştır.

Truva Berjer: Yumuşak düz örme kumaştan üretilmektedir. Temizliği kolaydır ve kuru temizlemeye uygundur.

Despina Berjer: Yumuşak dokulu, silinebilir örme kumaştan üretilmektedir.

En kaliteli mobilya markası olan Gündoğdu Mobilya’nın bütçe dostu oturma grupları hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz www.gundogdumobilya.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.