Regl Külodu Nerede Satılır?

Regl Külodu Nerede Satılır?

Regl olanlar için yeni bir ürün olan regl külotları, menstrüel dönem iç giyimi için tasarlanmıştır. Pedler ve tamponlar gibi regl külotlarının da amacı sıvıyı sızdırmaması ve cildi kuru tutmasıdır. Bu tür iç çamaşırlarının fiyatları standart regl ürünleri için ödediğinizden daha fazla olsa da tek kullanımlık regl külodu satın almayacağınız için tasarruf etmenizi sağlar ve dantelli tangalardan cinsiyetsiz şortlara kadar çok çeşitli renk ve kesimlerde sunarlar. “Regl Külodu Nerede Satılır?” sorusunun cevabı merak edilir; kolaylıkla internet üzerinden ve çoğu marketten regl külotlarına ulaşabilmeniz mümkün.

Regl Külotları Ne İşe Yarar?

Konfor faktörü ve sızdırmazlığın ötesinde, regl külotları hem ekolojik olarak sürdürülebilir hem de ekonomik olarak akıllı bir seçim olarak gittikçe popülerlik kazanır. Tamponlardan daha az tahriş edici, hijyenik pedlerden daha rahat bir çözüm arıyorsanız regl külotlarını deneyebilirsiniz. Regl külodu ne işe yarar gibi düşüncelerden uzaklaşabilirsiniz çünkü güvenli yapısı ve sağlık açısından risk oluşturmaması nedeniyle regl külodu leke bırakmaz, sızdırmaz, süper emici, nefes alabilen yüzeye sahip, kokusuz ve yıkanabilirdir.

Regl Külotları Sağlıklı mı?

Evet, düzgün yıkandıkları sürece regl külotları oldukça sağlıklıdır. Regl külotlarını çamaşır makinesinde ve elde güvenle yıkayabilirsiniz. Regl külotlarınızı başka kıyafetlerle birlikte yıkamamanız ve yumuşatıcı kullanmamanız önerilir. Ayrıca bir regl külodunu en fazla 12 saat giymeniz gerekmektedir.

Kimler Regl Külodu Kullanmalı?

Regl olan herkes regl külodu kullanabilir ama serbest kanamaya alışkın değilseniz sizi neyin beklediğini bilmeniz önemlidir. Bazı kadınlar başka bir koruma katmanı kullanmak için tampon veya ped gibi diğer ürünlerin yanında regl külotlarını da kullanır. Regl külotlarını tek başına kullanabilirsiniz çünkü farklı emicilik seviyelerine sahiptir, böylece regl döneminin değişken akıntılarına göre en uygun olanı seçebilirsiniz. Kanama kişiden kişiye değişebildiği için akışınız yoğunsa, zaman zaman kontrol etmek ve regl külodunuzu değiştirmeniz gerekip gerekmediğini görmek iyi bir fikirdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.