Unutulmaz villa tatilini sizlerin ayaklarınıza getirelim...

Unutulmaz villa tatilini sizlerin ayaklarınıza getirelim...

Tatil içi muhafazakar villa arıyorsanız herkesin güvendiği tek adres olan tatilnekolay.com’dan Kiralık yazlık kimileri için dostluk, kimileri için huzur, kimileri için kaçış ve yeni başlangıçlar demektir... tatilnekolay ekibi olarak, sizlere yazlık evlerin keyfini çıkarabileceğiniz eşsiz villalar sunuyoruz. Türkiye'nin çeşitli noktalarından onlarca anlam ve duygu yüklüyor. ..

tatilnekolay.com’dan farkını bir kez yaşayınca unutamayacağınızı çok iyi biliyoruz… Ege ve Akdeniz'in bilinen veya keşfedilmemiş tatillerinin farklı bölgelerine sahip Yazlık (villa-apartman-dağ,çiftlik) Web sitemizden incelemiş olduğunuz kıyılar yetkili personelimiz tarafından detaylı olarak kontrol edilerek sizlerin hizmetine sunulmuştur. Web sitemizden online olarak anında rezervasyon yapabilirsiniz.

Tüm villalarımız müstakil havuzlu, müstakil ve nezih bir ortama sahiptir en önemli özelliği de muhafazakar villa olmasıdır. Eğer hayal ettiğinizi bulamıyorsanız, tatilinizi nasıl bir evde geçirmek istediğinizi bize söyleyebilir ve uzman ekibimizin size sunacağı seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Sitemizde sizlere göre yüzlerce muhafazakar villa ilanı bulunmaktadır. Villalarımızın tamamı özel ve muhafazakar olup havuzlu ve bahçelidir. Aşağıdaki eşyalar tüm villalarımızda mevcuttur.

Mutfak: Buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın, ocak, kettle, içecekler

Salon: televizyon, uydu alıcısı, Vcd player, klima, koltuk takımı ve sehpa

Yatak Odası: yedek parçalar Nevresim ve yastık takımı, elbise dolabı, klima

Diğer: Çamaşır makinesi, Elektrik süpürgesi, Ütü, Yemek masası ve resepsiyon grubu, Makine çamaşır kurutma makinesi, Şenzlog ve güneş şemsiyesi, Barbekü (barbekü)

Villa temizliği ve bakımı

Tüm villalarımızda Havuz ve bahçe bakımlarını günlük yaptırılmaktadır. Sabahın erken saatlerinde tüm işlemler tamamlanmış ve kullanıma hazır hale getirilmiş olur bizim için en önemli şey müşteri memnuniyetidir.

https://www.tatilnekolay.com/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.