Çamaşır Makinesi Niye Su Almıyor? Çamaşır Makinesi Su Almama Problemleri Nasıl Çözülür?

Çamaşır Makinesi Niye Su Almıyor? Çamaşır Makinesi Su Almama Problemleri Nasıl Çözülür?

Temel çalışma prensibi gereğince çamaşır makineleri su ve elektriği kullanır. Böylelikle çamaşırlarınızdaki en inatçı kir ve lekeleri bile hem kaliteli hem pratik hem de tasarruflu bir şekilde çıkartabilmenize/yıkayabilmenize yardımcı olur. Makinenizin tüm bunları dinamik ve yüksek performanslı bir şekilde yapabilmesini sağlayan teknolojisinin altında mekanik bir sistem bulunuyor. Bu hem mekanik hem de dijital teknolojisinde zaman içerisinde çeşitli sorunların yaşanmasına ve profesyonel Kurtköy Bosch Servisi merkezi hizmetlerimize ihtiyaç duyulmasına neden olur.

Çamaşır makinelerinizde karşılaştığınız her tür sorun için servisimiz 7 gün 24 saat tam donanımlı servis araçları ve uzman teknikerleriyle müdahale için hazır durumda bulunur. Böylelikle çamaşır makinesi arızasının onarımı için aynı gün ve yerinde servis hizmetleri sağlayabilmekteyiz.

Çamaşır Makinesi Neden Su Almıyor?

Çamaşır makinenizin su almama sorunu ile karşı karşıyaysanız, doğal olarak makineniz temel fonksiyonunu yerine getiremez. Çamaşır makinesinin su alamamasına neden olabilecek pek çok farklı etken söz konusu olabilir. Çamaşır makinenizin su almaması, programın başlatılamamasına ve dolayısıyla da yıkama yapamamasına nende olur. Bu yüzden çamaşır makinenizin su almama şikayetine ilişkin Küçükyalı Bosch Servisi merkezimize yaptığınız bildirimlerinize, aynı gün içerisinde müdahale sağlamaktayız.

Çamaşır makinesinin su almamasına neden olabilecek ihtimallerse;

Çamaşır makinesinin bağlı olduğu su tesisatında su akışı olmaması(su kesintisi veya musluğun kapalı olması),

Çamaşır makinesinin su giriş hortumunun tıkanmış olması,

Su basınç seviyesinin çok düşük olması,

Çamaşır makinesinin su giriş ventili veya su seviye anahtarı arızası,

Çamaşır makinesinin program aygıtı arızası,

Şeklindedir. Bu ihtimaller için servisimiz tarafından hızlı, kaliteli ve ekonomik onarım çözümleri uygulanabilmektedir.

Çamaşır Makinesi Su Almıyorsa Ne Yapılmalı?

Çamaşır makinenizin su almadığını fark ettiğinizde yapmanız gereken ilk şey bağlı olduğu musluğu kontrol etmektir. Musluk açık mı ve yanı sıra tesisatta su kesintisi var mı kontrol etmelisiniz. Eğer bu ikisinde de herhangi bir sorun yoksa makinenizin su bağlantılarıyla ilgili problem var anlamına gelir. Bu aşamada profesyonel Sancaktepe Bosch Servisi merkezi hizmetlerimize başvuruda bulunuyoruz. Su seviye anahtarı, su giriş ventili ile kapak kilit mekanizması arızaları ile birlikte su giriş hortumu ve filtresi tıkanıklığı tek tek kontrol edilir ve sorunlu noktalarda parça değişimi veya arıza onarım müdahaleleri yerine getirilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.