Ümraniye Oto Servis

Ümraniye Oto Servis

Ümraniye oto servis firmamız, araçlarınızın başına gelen tüm arızaları kısa süre içerisinde tespit ederek siz değerli müşterilerine profesyonel hizmetler sunmaktadır. Firmamız kendini sektöründe ispat etmiş olan bir oto servis firmasıdır. Ümraniye bölgesinde en çok tercih edilen firmalardan biri olmamızın en büyük sebebi de, dürüst, uygun fiyatlı ve kaliteli hizmetler sunmamızdır. Sizlerde araçlarınızın hem uygun fiyatlarla hem de en iyi şekilde tamir edilmesini istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz. Firmamızın sunduğu bazı hizmetler şu şekildedir;

Elektronik devre tamiri, bakım ve onarım hizmetleri,

Fren sistemi bakım ve onarımı

Yağ ve filtre değişimi

Periyodik bakım çalışmaları

Egzoz emisyon ölçümü

Yol yardımı

Akü değişimi ve dolumu

Oto elektrik sistemleri

Oto boya, kaporta ve göçük düzeltme hizmetleri.

Oto lastik değişimi

Araçlarınızın her türlü tamir, bakım, muayene ve onarım işlemlerini kısa süre içerisinde çözüme kavuşturuyoruz. Sizlerde firmamızın sunmuş olduğu hizmetlerden yararlanmak için irtibat numaralarımızdan randevu oluşturabilir ve işletmemizi ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca 7/24 online olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ümraniye Oto Servis Kesintisiz Hizmet Sunar!

Araçlarınız İstanbul il sınırı içerisinde ya da yakınındaysa ve yolda kaldıysanız sizlere her zaman en kaliteli hizmetleri sunuyoruz. Müşterilerimizin yolda kalma durumlarına karşın 7/24 hizmet sunan bir ekibimizi hazırda tutuyoruz. Araçlarınızın başına gelebilecek her türlü arızaya karşın ekiplerimiz, tüm teçhizatları ile hazırda bekletilmektedir. Bu yüzden firmamız Ümraniye Oto Servis denince akla ilk gelen ve en çok tercih edilen firmalardan biri olmuştur. Araçlarınızın lastik arızası, elektrik devre arızaları gibi birçok sorununa karşın siz değerli müşterilerimize uygun fiyatlı ve yüksek kaliteli hizmetler sunuyoruz. Araçlarınızın periyodik bakıma ihtiyaç duyacağı zamanlarda sizlere periyodik bakım hizmetlerini avantajlı fiyatlarla sunmaktayız. Araçlarınızın modeli ve markası fark etmeksizin her türlü oto servis hizmetini sizlere sunuyoruz. Araçlarınızın genel bakımı, oto fren sistemleri, motor bakım ve onarım hizmetlerini her zaman gerçekleştiriyoruz. Oto aydınlatma hizmetler, oto lastik, oto klima, oto boya ve kaporta hizmetlerini kesintisiz bir şekilde siz değerli müşterilerimize sunmaktayız. Sizlerde sunmuş olduğumuz hizmetlerden yararlanmak için bizleri istediğiniz zaman arayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.