R10 Blog Nedir?

R10 Blog Nedir?

R10 Blog sitesi ülkemizde hizmet veren en önemli ve en tanınmış web master ortamlarından bir tanesidir. Birçok web geliştirici tarafından hizmetlerinden yararlanılan site birçok yazılım geliştirici tarafından da ziyaret ediliyor.

Bunun haricinde de kendi web sitesi hakkında hizmet almak isteyen kişiler de yine R10 Blog sitesini ziyaret eden kişiler arasında yer alıyor.

R10 Blog sitesi kullanıcılarına web dünyası hakkında her türlü bilgiyi sunar. Web dünyasındaki en yeni gelişmeleri kullanıcılarına aktarırken bu konular haricinde diğer pek çok konuda da bilgilendirir. Bu konulardan bazılarını şu şekilde sıralamak mümkün;

Sosyal medya

Yazılım

Otomobil

Eğitim

Bu ve bunun benzeri pek çok alanda haber yapıldığını görebilirsiniz.

R10 Blog Ne İşe Yarar?

R10.Net Blog sitesi dijital dünyayla alakalı olan her sahada güncel gelişmeleri, ilgi çekici ve bilgilendirici haberleri takip edip, kullanıcılarına en iyi şekilde sunmayı amaçlıyor. R10 Blog, webmaster, yazılım, donanım, web, teknoloji hakkında bilgiler ve daha fazlasıyla ilgili içerikleri takip edip, bunları siteyi ziyaret eden kullanıcılarına sunan bir ortamdır. Ülkemizde teknoloji haberleri dendiği zaman akla ilk gelen bloglar arasında yer alır.

Blog vasıtası ile güncel ve doğru bilgilerle internet ve teknoloji hakkında her türlü alanda bilgi sahibi olmak mümkündür. Paylaşılan güncel teknoloji haberleri ile en yeni gelişmeleri takip etmek de yine üzerinden mümkün oluyor.

R10 Blog Kurucusu Kimdir?

Herkes tarafından merak edilen diğer bir konu ise bloğu kimin kurduğudur. Blog, Coşkun Çetin tarafından kurulmuştur.

Coşkun Çetin tarafından kurulan R10 blog sitesi yıllar geçtikçe geliştirilerek daha fazla alanda hizmet veren ve herkesin aklına ilk gelen sitelerden bir tanesi olmuştur.

Coşkun Çetin aynı zamanda dijital piyasaları bir araya getiren geniş ve etkin kategorileriyle etkinlik gösteren R10.net’in kurucusu, yine piyasada önemli pazar payına sahip olan MegaTR Hosting sahiplerinden biridir. Coşkun Çetin aynı zamanda 2013 yılından bu yana R10.Net sitesinin hisselerinin yüksek kısmına sahip ve yönetim kurulu başkanlığını da yapıyor.

R10 Sitesi Ne Zaman Kuruldu?

2005 yılında erişime açılan R10 sitesi ilk yıllarında web hosting hizmetlerine veren sektörün en önemli hizmet kuruluşlarından biriydi. Artık blog kısmını da açarak daha fazla kişinin web hosting ve hizmetleri hakkında bilgi almasını amaçlıyor. Bu anlamda R10 Blog sitesi açılarak bu konuda daha fazla kişinin bilgi alması sağlandı.

R10 Blog Sitesine Nasıl Kayıt Olunur?

Herkes tarafından sorulan sorulardan biri de siteye kayıt olma işlemlerinin nasıl yapılacağı konusudur. Bunun için beş farklı yöntem kullanılarak kayıt olunabilir.

Halihazırda R10.net hesabına sahip olan kişiler doğrudan girebilirler. Bunun haricinde şu platformlara ait olan adreslerini kullanarak da siteye üye olabilirler;

Google

Facebook

GitHub

LinkedIn

Bu ortamlara ait hesapları bulunanlar da siteye kayıt olma işlemlerini bu ortamlara ait olan hesaplarını kullanarak yapabilirler. Görüldüğü üzere blogdan yararlanmak için kayıt olmak oldukça kolay bir işlemdir.

R10 Blog’da Hangi Kategoriler ve Menüler Var?

R10 Blog sitesi genel olarak dört ana kategoride hizmet veren bir sitedir. Bu kategorilerden bazıları şunlardır;

Haber

Nedir

İpucu

Video

Bu ana kategoriler haricinde de başka kategoriler mevcuttur. Bu kategorilerden bazılarını da şu şekilde sıralamak mümkün;

Bilim

Donanım

İnternet

Kripto para

Mobil

Otomobil

Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Yazılım

Yapay Zeka

Görüldüğü üzere çok fazla sayıda alt kategori mevcut olup kullanıcılar da bu kategorilerden istedikleri bir tanesine tıklayarak istedikleri haberleri ve incelemeleri görme olanağı yakalarlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.