Ford Yedek Parça

Ford Yedek Parça

Otomobil sektöründe dünya markası Ford, yedek parça konusunda da deneyimli, güvenilir ve hızlı çözüm üreten bir otomobil fabrikasıdır. Ford yetkili servislerinde otomobillere periyodik bakım, mekanik onarım ve aksesuar temini ve kurulumu sağlanır. Çeşitli kampanyalar ile Ford yedek parçalarda kullanıcılarına uygun indirimler ve ihtiyacına uygun çeşitli hizmetler sunulur.

Ford Yedek Parça

Türkiye Ford Yetkili Servislerinde 31 Aralık 2022 tarihine kadar Ford yedek parça, onarım ve bakımda uygun kampanyalar mevcut. Kampanyaya katılan Ford Servislerini görmek için Ford’un kendi sitesine ziyaret edebilirsiniz. Burada amaç araçların bakım zamanı gelmeden önce servise gelerek tüm bakımlarının gerçekleştirilmesini sağlamaktır. Türkiye’de büyük bir kullanıcı kitlesi olan Ford, otomobil markası yedek parça konusunda da dev bir markadır. Fiyat kalite dengesiyle dikkat çeken Ford kullanıcılarına satış sonrasında da iyi hizmet vermeyi amaçlıyor. Ford, otomobillerinde olduğu gibi Yedek parça alanında da pek çok iyi özelliği içinde barındırıyor.

Ford Yedek Parça Fiyatları

Fiyat uygunluğu

Ford diğer markalara göre yedek parça anlamında uygun fiyatlar sunar.

Fiyat kalite uygunluğu

Otomobillerindeki kaliteyi elbette yedek parça kalitesinde de gösterir.

Güvenliği asla göz ardı etmez.

Ford araçlarındaki maksimum güvenlik özelliği yedek parçalarında da mevcuttur.

Performans ve verimlilik Ford Yedek Parçalarında, otomobil bakımında ve teknik servislerinde her zaman ilk sırada gelir. Ford Teknik servisleri mobilite çözümleriyle her zaman her yerde araçlarına ulaşma garantisi sağlar. Türkiye’nin her yerinde Ford servisleri yolda kalan aracının mobilite çözümlerle yanında olur. Yedek parçaların tamamı Ford orijinal parçadır. Dolayısıyla araçların ömrünü uzatmak, ikinci el değerini korumak ve en önemlisi de sürüş güvenliği için tasarlanmışlardır. Orijinal Ford parça Ford’un fabrikalarında fabrika standartlarında üretilirler. Böylelikle güvenlik riski ve kalite sorunu tamamen ortadan kalkar. Ford parça Ford Otosan olarak 2 yıl garanti kapsamındadır. 2 yıl içinde km sınırı koymaz. Türkiye’de gözde bir marka olan Ford, her Ford model aracı için uygun orijinal parçayı hızlı şekilde temin etme olanağı sağlar. Ford orijinal parça sadece binek araçlarında değil diğer tüm ticari araçlarında ( minibüs, van, kamyonet vb. gibi) aynı kalite ve performansa sahiptir. Kısacası, Türkiye'de gözde olan Ford markası satış sonrası hizmetiyle de yerini korumaya devam eder.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.