Güneş Kremleri

Güneş Kremleri

Cilt bakımını tamamlayan ve yaz tatilinin en çok ihtiyaç duyulan ürünlerinden biri olan güneş kremleri farklı yaş grupları, cilt tipleri ve farklı koruma faktörleri ile üretilmektedir. Tüm cilt bakım ürünlerinde olduğu gibi, her kullanıcının ihtiyacı güneş koruyucu kategorisine bağlıdır. Bazı markalar tüm cilt tipleriyle uyumlu içerikler sunarken, bazı ürün seçenekleri de belirli bir cilt tipi için formüle edilmiştir. Avene Fluid SPF50 + Dry Touch hassas ciltler, yağlı, karma ve normal ciltler için kullanılabilecek ürünlerden biridir.

Güneş Kremleri Nelerdir?

Güneş kremleri çok yüksek koruma faktörü, güneşin zararlı ışınları ile cilt arasında koruyucu bir bariyer oluşturmayı amaçlar. Tüm cilt tiplerine uygun bir diğer ürün ise güneş koruyucu ürün Bioderma Photoderm Max Aquafluid'dir. Bu ürün ayrıca parlak bir renklendirme etkisine sahiptir. Saf olmayan cilt, muhtemelen güneşe en az dayanıklı cilt tiplerinden biridir. Bioderma Photoderm SPOT SPF50 + Krem bu cilt tipi için özel olarak üretilmiştir. Güneş koruyucu ürün seçerken SPF, PA, PA+++, PA+++ gibi işaret ve beyanlar ürün ambalajında ​​yer alacaktır.

Güneş Kremleri Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Güneş kremleri seçerken bu talimatlar çok önemlidir. Bildiğiniz gibi SPF, Güneş Koruma Faktörü anlamına gelir . PA, ürünün UVA ışınlarına karşı korumasını gösterir. PA listesi PA +, PA ++ ve PA +++'dır . PA +++ en iyi koruyucudur ve 3Plus ürünleri, cildinizi UV ışınlarından uzun süre güneşin zararlarından ve cilt yaşlanmasından korumaya yardımcı olur. Güneş kremlerine https://www.recete.com/gunes-kremi-ve-koruyucular/ sitesinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.