Macun

Macun

Aktarlarda satılan macunlar ilaç değildir. Macun bitkisel gıda takviyeleridir. Macunların kullanıldığı zaman tedavi edici özellikleri yoktur onlar sadece ek gıdalardır. Macunlar doğal ve bitkisel ürünlerdir. Hem erkeklerin hem de kadınların kullanabilecekleri üründür. İçerisinde birçok yararlı bitkiler vitaminler bulunmaktadır. Bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olurlar. Bitkisel macunlarında birçok çeşitleri vardır.

Ballı, Keçi Boynuzlu Bitkisel Macun

Ballı keçi boynuzu bitkisel macun hormonlara ve hormon bozukluklarına iyi gelmektedir. Vücutta oluşan kötü hücrelerin atılmasına ve yeni hücrelerin üretilmesine yardımcı olur. Her gün günde bir defa yatmadan önce kullanılabilir.

Ballı Bitkisel Macun

Ballı bitkisel macun kalp ve damar hastalıklarına iyi gelmektedir. Bedeni rahatlatan bu macun stresli ve yorgun olunan zamanlarda vücuda iyi gelmektedir. Tok karnına günde bir defa kullanımı uygundur.

Ballı ve Zencefil İçeren Bitkisel Macun

Bal ve zencefil ayrı ayrı birbirinden sağlıklı besinlerdir. Birleştikleri zaman daha da etkileri artan bu besinler beyin, kalp, damar gibi birçok rahatsızlığa iyi gelmektedir. Solunum yolunda oluşmuş bronşit, astım gibi solunum hastalıklarına iyi gelmektedir. Bitkisel macunlar için https://www.arifoglu.com/macun-ve-karisimlar sitesine bakabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.