Büyük Beden Haşema - Büyük Bedenler Buraya!

Büyük Beden Haşema - Büyük Bedenler Buraya!

Büyük beden haşema çeşitleri, Deniz ve güneşin keyfini doyasıya çıkarmanızı sağlayan rahat ve konforlu tasarımlardan oluşur. Beden ölçünüze uygun elbise mayolar, birbirinden şık detayları ile tarzınızı taçlandırır. Yaz tatilinizi çok daha keyifli geçirmenizi sağlayan mayolar, valiz hazırlarken tercih edebileceğiniz ideal ürünlerdir. Bu sezonun trend tasarımları, doğadan ilham alan desenleri ile göz kamaştırır. Modaya uyum sağlayan tesettür mayolar, sade ve zarif kombinler oluşturabilirsiniz. Üstelik kullanışlı kumaşlar, yenilikçi modelleri ve sezona uygun tasarımlar ile birlikte!

Büyük Beden Tesettür Mayolarda Konforlu Kumaşlar

Büyük beden tesettür mayo alırken beden seçimi alımında oldukça önemlidir. Vücudunuza dar gelen tesettür mayolar, yüzerken hareket etmenizi engeller. Ancak bol gelen modeller de sudan çıktığınızda üzerinize yapışır. Bu nedenle tesettür mayoların ne bol ne de dar olması gerekir. Vücut yapınıza uygun olarak üretilen büyük beden tesettür modeller, konforlu bir yüzme deneyimi sunar. Büyük beden mayoların kumaşı dokuma ya da likralı olarak tasarlanır. Özellikle kol ve bacak bölgesinde likralı kumaşlar tercih edilir. Likralı kumaşlar özellikle eklem bölgelerinde kullanılır. Dokuma kumaşlar ise farklı denye özelliklerine sahiptir. Dokuma sıklığı ne kadar geniş olursa mayolar da bir o kadar yumuşak olur. 2022 sezonunda dalgıç kumaşlar da ön plana çıkar. Vücut hatlarını toplayan dalgıç kumaşlar, çok daha zarif görünmenizi sağlar. Siz de mayonuzun sizi kısıtlamasını istemiyorsanız beden yapınıza uygun battal boy büyük beden seçeneklerierini inceleyebilir, deniz, kum ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. 

Büyük Beden Haşemalarda 2022’nin Trend Renkler!

Büyük beden kadınlar için tasarlanan tesettür mayolar, ferah ve modern tasarımlara sahiptir. Mayoların tasarımını ön plana çıkaran en önemli kriter renklerdir. Bu sezonun gözde renkleri, iç açıcı tonları ile kadınların beğenisini toplar. Yaza eşlik eden parlak tonlar, cildinizin ışıl ışıl parlamasını sağlar. Bu sezonun göz kamaştırıcı ve sevilen renklerinden biri “veri peri” rengidir. Pantone markasının ortaya çıkardığı “veri peri” rengi, mavinin sakinliği ile kırmızın enerjisini bir araya toplar. Dikkat çekici renk tonu ile dikkat çekici bir izlenim uyandıran elbise mayolar, 2022 yaz modasını renklendirir. Veri peri renginin yanı sıra lacivert, kiremit, gri ve mor renkleri de ön plana çıkar. Tek renk tasarımlara ek olarak çok renkli büyük beden tesettür mayolar da bulunur. İki, üç rengi bir arada bulunduran modeller, sevdiğiniz renk tonlarını üzerinizde taşımanızı sağlar. Siyah ve beyaz gibi kontrast renkler, çarpıcı kombinler oluşturmanızı sağlar. Kahverengi ve kiremit gibi benzer tonlar ise ton sür ton renk geçişleri ile ön plana çıkar. Büyük beden haşemaların renk skalası oldukça fazladır. Siz de renk skalasını Starinci mayo  ile inceleyebilir, sevdiğiniz modellere sahip olabilirsiniz. 

Büyük Beden Tesettür Mayo Özellikleri

 Tatil beldelerine ve sıcak yaz havalarına uygun olarak üretilen büyük beden tesettür mayo modelleri, nefes alan yapısı ile ön plana çıkar. Nefes alabilen kumaşlar, hava akışını sağlayarak terlemenizi engeller. Tesettür giyim anlayışına uygun olarak üretilen büyük beden tesettür modelleri, bir, iki veya üç parçadan oluşur. Tek parça büyük beden elbise mayo çeşitleri, belinde yer alan kumaşı sayesinde vücut hatlarınızı toparlar. Bu durum vücudunuzun çok daha zarif ve ince görünmesini sağlar. Farklı kesim ve modellere sahip büyük beden haşema, bedeninizin tüm hatlarını kapatır. Tek parça elbiselerin yanı sıra iki parçadan oluşan tunik ve taytlı modeler de bulunur. Diz altı ve diz üstü tunikler, elastik yapısı sayesinde özgürce hareket etmenizi sağlar. Elastik yapılı modeller, su içerisinde daha hızlı hareket etmenizi sağlar. Sürtünme kuvvetini minimuma indiren modeller, hareket özgürlüğü sunar. 

2022 Sezonunda Büyük Beden Haşema Mayo Seçimi 

2022 sezonunun büyük beden haşemaları, yaratıcı desenleri ve motifleri ile pek çok alternatif sunar. Bu sezon doğal motifli yapraklar oldukça moda! Yeşil yaprakların ve minimal çiçekler, 2022’nin yaz aylarını çok daha enerjik kılar. Flamingo desenlerinden, sebra çizgilerine kadar pek çok motif büyük beden tesettür mayoları çeşitlendirir. Mayolarda yer alan kapşon ve fermuar detayı da bu yaz modasını canlandırır. Fermuarlı modeler, pratik kullanımı ve sportif görünümü ile dikkat çeker. Bu yazın modasına uygun büyük beden tesettür mayoları, salaş pareolarla kombinleyebillir, sudan çıktığınız an giyebilirsiniz. Pareoların yanı sıra uygun renklere sahip terlikler, çantalar ve gözlüklerle kombinleyebilir yazın keyfini çıkarabilirsiniz.

Tesettür Mayoda İddialı Markalar

Her marka kendi üretim ve tasarım teknolojisiyle yaz koleksiyonunu çeşitlendirir. Ancak bazı markalar vardır ki kalitesi ile güven kazanmış ve tasarımlarıyla modaya yön vermiştir. Hem Türkiye’de hem de yurt dışında faaliyet gösteren markalar sayesinde iddialı kombinler hazırlayabilir, tarzınızı yansıtabilirsiniz. Üstelik iddiali markalar arasında yer alan Starinci mayo sayesinde 2022’nin en yeni modellerine ulaşabilirsiniz.

Avantajlarla Dolu Büyük Beden Haşema Fiyatları 

 Büyük beden tesettür mayolar ilgi çekici desenleri ve renkleri ile ön plana çıkar. Büyük beden tesettürlü mayo fiyatları, üründen ürüne değişiklik gösterir. Fiyatı belirleyen en önemli etken tesettür mayonun kumaşıdır. Paraşüt, dalgıç, dokuma ve likralı kumaşlar, farklı fiyat aralıklarına sahiptir. İnce yapısı ile ön plana çıkan paraşüt kumaşlı modeller uygun büyük beden tesettür modelleri arasında yer alır. Fiyatı belirleyen bir diğer etken işçilik ve tasarımdır. Kesimleri, renkleri ve işçilikleri farklılık değişiklik gösteren modeller, her bütçeye uyum sağlar. 2022 sezonunun gözde modellerine Starinci mayo ile ulaşabilir, tarzınızı yansıtan mayolara avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.