Gaziantep'in Yüzü GÜLECEK! MİLLETVEKİLİMİZ ŞAHİN DUYURDU...

Gaziantep'in Yüzü GÜLECEK! MİLLETVEKİLİMİZ ŞAHİN DUYURDU...
AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Araban-Besni yolunun 2025 yatırım programına alındığını ve proje kapsamında 12,5 kilometrelik bölünmüş yolun yapımına devam edileceğini duyurdu.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Araban-Besni yolu ile ilgili önemli bir gelişmeyi duyurdu. Şahin, Araban ilçe çıkışından Adıyaman il sınırı Araban-Besni arasındaki 12,5 kilometrelik bölünmüş yolun 2025 yılı yatırım programına alındığını belirtti.

16,1 MİLYON TL HARCANDI

Yol yapım çalışmalarına 2022 yılında başlandığını ve şu ana kadar Km:61+500 – 66+000 arasındaki toprak işlerinin tamamlandığını açıklayan Şahin, proje güzergahı ile kesişen enerji nakil hatlarının deplase çalışmalarının başlayacağını da ekledi. Projenin toplam bedeli 508,6 milyon TL olup, bugüne kadar 16,1 milyon TL harcandığı, kalan bütçenin ise 492,5 milyon TL olduğu ifade edildi.

Y O L

BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Arabanlı vatandaşlar için büyük önem taşıyan bu proje ile ilgili olarak Şahin, “Söz konusu 12,5 kilometrelik kesimde 2025 yılında çalışmalara devam edilecektir. Arabanlı kardeşlerimize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.